Ana SayfaDedikoduDemet Akalın Acun Ilıcalı'ya Resti Çekti: Daha da İzlemem!

İlgili Postlar

Demet Akalın Acun Ilıcalı’ya Resti Çekti: Daha da İzlemem!

Survivor hastalığı ile bilinen ünlü popçu Demet Akalın, Ramazn bayramına özel hazırlanan programa davet edilen ünlü isimler arasında olmadığı için Acun Ilıcalı’ya resti çekti. Ünlü popçu Bi Daha da İzlemem! dedi. Detaylar Haberimizde..

Canlı Yayını Kapatamayan Acun’un Mert Öcal’la Olan Konuşmaları Duyuldu!

Demet Akalın Acun Ilıcalı’ya Resti Çekti: Daha da İzlemem!

TV 8 televizyonlarının soluksuz izlenen yarışma programı Survivor 2020, dün gece bayram özel çekilen bölümüyle ekranlara geldi. Dün geceki izlenilen bölümünde aralarında Hadise, Ezgi Mola, Murat Boz, Enis Arıkan, ve Bülent Serttaş’ın yer aldığı ünlü isimler survivor yarışmacılarıyla partner olarak eşleşti ve Anlat Bakalım oyununu oynadılar. Survivor bayram özel çekimlerine davet edilmeyen popçu Demet Akalın, Acun Ilıcalı’ya restini çekti.

Demet Akalın: “Daha da Seyretmem”

Diğer yandan da özellikle salgın boyunca karantina süresi boyunca ailesiyle beraber Survivor’un tüm bölümlerini hiç kaçırmadan seyreden ünlü popçu şarkıcı Demet Akalın, özel bölüme davet edilen ünlülerin arasında olmadı. Anlat Bakalım adlı oyuna davet edilmeyen ünlü popçu, sosyal medya hesabından kendi haberini yayınlayan bir sayfaya “Daha da seyretmem” ifadesiyle şok yorum da bulundu.

Demet Akalın kimdir?

İşte Demet Akalın’ın O Şok Survivor Yorumu;

Demet Akalın Survivor Kararı
Demet Akalın Survivor Kararı

Bomba Açıklama! Fatih Ürek, Demet Akalın’a Ateş Püskürdü!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler