Ana SayfaÜnlülerCanlı Yayını Kapatamayan Acun'un Mert Öcal'la Olan Konuşmaları Duyuldu!

İlgili Postlar

Canlı Yayını Kapatamayan Acun’un Mert Öcal’la Olan Konuşmaları Duyuldu!

Sosyal medya’da Survivor 2020’den elenen yarışmacılar Ersin Korkut ve Mert Öcal’ı canlı yayına alan Acun Ilıcalı, canlı yayını kapatmayı unutunca sonraki konuşmaları takipçileri tarafından duyuldu. Detaylar Haberimizde..

Survivor 15. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Canlı Yayını Kapatamayan Acun’un Mert Öcal’la Olan Konuşmaları Duyuldu!

Bu yıl Survivor 2020’nin çekimleri için Dominik’te mahsur kalan yapımcı Acun Ilıcalı, sosyal medya sayfasından yaptığı canlı yayınlara karantina döneminde de devam ediyor. En son Survivor’dan elenen yarışmacılar Ersin Korkut ve Mert Öcal’ı canlı yayına davet eden Acun Ilıcalı, yayını kapatmayı unutunca olanlar oldu. Canlı Yayını Kapatamayan Acun’un Mert Öcal’la Olan Konuşmaları Duyuldu!

Acun Ilıcalı kimdir?

Sonraki Konuşmaları Takipçiler Duydu!

Survivor’ın yepyeni bölümü başlamadan önce yaptığı sosyal medya canlı yayını programda da yayınlayan yapımcı Acun Ilıcalı, Ersin ve Mert’e takipçilerinden gelen soruları yöneltti. Yüzlerce hayranın  izlediği canlı yayında bir de talihsiz kaza yaşandı. Canlı yayını kapatamayan sunucu Acun Ilıcalı ve Survivor Mert’in sonraki konuşmaları tüm takipçiler tarafından duyuldu.

Mert Öcal Kimdir?

“Muazzam Bir Yayın Oldu”

Ünlü ikili arasında geçen diyologta Mert, Acun Ilıcalı’ya yayının nasıl geçtiğini soruyor. Acun Ilıcalı ise “Muazzam bir yayın oldu. İkinizin de olması çok faydalıydı” dedi.

Cedi Osman Ve Barış Murat Yağcı’ya Hayranlarından Ekranın Yakışıklı Devleri İltifatı

İşte Acun Ilıcalı İle Mert Öcal’ın Yayın Sonrası Konuşmaları;

http://www.youtube.com/watch?v=of2wRGQE3vA

Ersin Korkut Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler