Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Son Paylaşımı Kısa Sürede Neden Kaldırdı! Ünlü Fenomen Ne Paylaşmıştı?

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Son Paylaşımı Kısa Sürede Neden Kaldırdı! Ünlü Fenomen Ne Paylaşmıştı?

Yapımcı Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden olan Kızı Melisa için gelen mesajlara kendisini överek yanıtlayan ünlü fenomen Şeyma Subaşı, sosyal medya sayfasından yaptığı son paylaşımını çok kısa sürede kaldırdı. Ünlü Fenomen Ne Paylaşmıştı? Detaylar Haberimizde..

Şeyma Subaşı Bikini Şovu Yaptı

Şeyma Subaşı Son Paylaşımı Kısa Sürede Neden Kaldırdı! Ünlü Fenomen Ne Paylaşmıştı?

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı’nın kızı Melisa, Survivor 2020’nin çekimlerinin yapıldığı Dominik adasında korona virüs salgını sebebiyle  için mahsur kalmıştı. Tüm  Acun Ilıcalı ile birlikte geçiren küçük Melisa, sosyal medyada yayılan videolarıyla magazin gündemine gelmeye hız kesmeden devam ediyor. Kızı Melisa’nın ünlü Survivor yarışmacılarıyla vakit geçirdiği anları izleyen Şeyma Subaşı, sosyal medyada gelen yorumlara kendisini de överek yantladı. Ancak Şeyma Subaşı Son Paylaşımı Kısa Sürede Neden Kaldırdı! Ünlü Fenomen Ne Paylaşmıştı?

Ünlü Fenomen Ne Paylaşmıştı?

Şeyme Subaşı ve Melisa
Şeyme Subaşı ve Melisa

Son olarak Survivor 2020’nin Ramazan bayram özel bölümünde kızı Melisa’nın ekranlara gelmesi ve ünlü survivor yarışmacılarıyla zaman vgeçirmesini seyreden Şeyma Subaşı bir paylaşım yapmıştı. Ünlü fenomen bu paylaşımını;

Şeyma Subaşı Kimdir

“Kızımız Melisa’yı Çok Güzel Yetiştirdin Şeyma…”

“Melisa ile ilgili güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Evet; babasının (ailemin ve arkadaşlarımın) her zaman bana söylediği gibi ‘kızımız Melisa’yı çok güzel yetiştirdin Şeyma…” notunu yazarak paylaşmıştı. Fakat Şeyma Subaşı bununla ilgili yaptığı paylaşımı çok kısa sürede sildi. Ünlü fenomen’in hemen sosyal medyada gündem olan bu paylaşımını neden kaldırdığı ise henüz öğrenilemedi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

İşte Şeyma Subaşı’nın Kaldırdığı Son Paylaşımı;

Şeyma Subaşı'nın Kaldırdığı Son Paylaşımı
Şeyma Subaşı’nın Kaldırdığı Son Paylaşımı

Şeyma Subaşı’dan Ablasına Acun Ilıcalı Tepkisi!..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler