Ana SayfaDedikoduSeda Akgül'ün Popo İsyanı

İlgili Postlar

Seda Akgül’ün Popo İsyanı

Geçtiğimiz aylarda Hakan Ural ile yaşadığı kavgayla gündemden düşmeyen Seda Akgül isyan etti. Sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla çok konuşulan Seda Akgül’ün popo isyanı gündeme damgasını vurdu. İşte Seda Akgül’ün o sözleri;

Karantinayı Alaçatı’da Ailesiyle Geçiriyor

Kanal D ekranlarında yayımlanan “Neler Oluyor Hayatta” programından olaylı bir şekilde ayrılan Seda Akgül Beyaz Tv ekranlarında yayımlanan “Söylemesem Olmaz” programının sunucusu olmuştu. Ancak koronavirüs salgının ülkemizde görülmesiyle hem kendi sağlığı, hem de ailesinin sağlığı için programdan ayrılma kararı alan ünlü sunucu bu kararını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Seda Akgül İle İrem Derici Arasındaki Mastürbasyon Polemiği Büyüyor!.. 

“Konuşunca Delirdin Deniyor Ama Konuşmaya Devam Edeceğim”

Bayram sabahı attığı bir videoyla takipçilerinin bayramını kutlayan Seda Akgül gelen tepkiler karşısında “Bayram sabahı kalktım, şöyle güzel bir video ile herkesin bayramını kutlayayım dedim. Aman! Silikon yaptırmadığım mı kaldı, estetik yaptırmadığım mı kaldı? Saçın güzel, saçın çirkin, şişmanlık yakışmış, şişmanlık yakışmamış… Ne kadar yüzeysel, ne kadar acayip bir toplum oldunuz. Ben öyle değilim. Konuşunca ‘delirdin’ deniliyor, ama konuşmaya devam edeceğim.” sözleriyle bu durumdan rahatsız olduğunu ancak ne olursa olsun susmayacağını dile getirdi.

Seda Akgül Kimdir?

Seda Akgül’ün Popo İsyanı

Açıklamasının devamında yorumlara ne kadar sinirlendiğini dile getiren ünlü sunucu tepkisini “İnsan bayram kutluyor; beğenirsin, beğenmezsin, takipten çıkarsın, cevap vermezsin. Kardeşim ben popomla, bacağımla mı meşhur oldum? Tanındığımda tam 103 kiloydum, istersen yeniden kilo verirsin. Sizin ruhunuz mu bozuk, ayarınız mı kaçık? Derdiniz bu kadar mı? Oğlunuza mı alacaksınız beni? Benim popomdan, bacağımdan size ne! Mankenlik ajansınız mı var? Kendinize gelin artık. Neredeyse bayram kutladığıma pişman edeceksiniz. Ben yine de güzel yazan insanların bayramını kutluyorum, kalplerinden öpüyorum.” sözleriyle gösterdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler