Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül İle İrem Derici Arasındaki Mastürbasyon Polemiği Büyüyor!.. 

İlgili Postlar

Seda Akgül İle İrem Derici Arasındaki Mastürbasyon Polemiği Büyüyor!.. 

Beyaz TV ekranlarında sevilerek izlenen Söylemezsem Olmaz magazin programında yorumculuk yapan sunucu  Seda Akgül, ünlü şarkıcı İrem Derici’nin mastürbasyon demesine takılınca, İrem Derici canlı yayına bağlanarak, “Sanki küfür etmişim gibi bipliyorsunuz anlamıyorum” diye sitem etti. Detaylar Haberimizde..

Seda Akgül, Koronavirüs Şüphesiyle Kaldırıldığı Hastaneden Kaçtı!..

Seda Akgül İle İrem Derici Arasındaki Mastürbasyon Polemiği Büyüyor!..

Ünlü şarkıcı İrem Derici, YouTube’da yayınlanan Sansürsüz adlı programa konuk oldu. Ünlü şarkıcı, Dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz’ün karantinada seks açıklaması hakkında yorumlar yaptı.

İrem Derici: “Mastürbasyon Mu Yapın Diyeyim”

İrem Derici, “Geçtiğimiz günlerde Dr. Mehmet Öz’ün karantinada kalan insanlara bol bol çocuk ve seks yapın tavsiyeleri var. Peki yalnızlar ne yapsın?” sorusuna ise;“Mastürbasyon mu yapın diyeyim. Şu dönemde herhalde kimsenin aklına seks gelmiyordur, geldiği gibi de gidiyordur.” şeklinde ifade etti.

Seda Akgül kimdir?

Seda Akgül; “Bize Ne Kardeşim Senin Cinsel Hayatından”

İrem Derici’nin bu sevanı Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Seda Akgül tarafından çok eleştirmişti. Hatta Seda Akgül; “Bize ne senin kardeşim senin tekil cinsel hayatından… Mecbur musun açıklamaya…” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

İrem Derici kimdir?

İrem Derici: “Sanki Küfür Etmişim Gibi Bipliyorsunuz”

İrem Derici Söylemezsem Olmaz’a bağlanarak; “Sanki küfür etmişim gibi bipliyorsunuz anlamıyorum. Yapılan montaj nasıl işinize gelirse öyle yapılmış. Öyle bir lanse ediyorsunuz ki sanki ben ana avrat küfür etmişim gibi… Her şeyi çarpıtmanıza izin vermeyeceğim. Siz de öyle bir konuşursunuz ki ekran önünde prensesçilik oynuyorsunuz. Bir şeyi yapacaksanız tam yapın sonraki bölümü de verin.” sözleriyle  bu duruma tepki gösterdi..

İrem Derici’den Yeni Klip “Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler