Ana SayfaÜnlülerŞahan Gökbakar Gönülleri Fethetti!

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar Gönülleri Fethetti!

Geçtiğimiz hafta Merve Boluğur’la yaşadığı skandal polemikle gündemden düşmeyen bu kez duyarlı davranışıyla gündemde. Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla övgü alan Şahan Gökbakar gönülleri fethetti. İşte ünlü oyuncunun yaptığı o paylaşım;

Balkon Polemiği

Merve Boluğur’un 40 parçalık puzzle bitirdikten sonra “Bitti” notuyla Instagram hesabından paylaşması üzerine ünlü komedyen Şahan Gökbakar da kısa sürede sosyal medyada gündem olan Boluğur’u 3 parçalık puzzle fotoğrafı ile tiye almıştı. Buna espriye beklenmedik bir şekilde yanıt veren ünlü oyuncu ise balkın maketi paylaşarak “Sen bırak bu puzzle makete başla diyerek” notunu düşmüş ve Gökbakar’ın seneler önce Berrak Tüzünataç’la balkonda öpüşürken yakalanmasına gönderme yapmıştı.

Şahan Gökbakar, Canlı Yayını Kapatamayan Sıla’yı Tiye Aldı..

Şahan Gökbakar’dan Örnek Davranış

4 yaşındaki kızı Ela’ya terlik alan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, terliklerin kızına olmamasıyla anlamlı bir harekete başvurdu. Şahan’ın bu hareketi herkes tarafından beğeniyle karşılanırken, sosyal medyadan takipçileri ünlü komedyene övgü yağdırdı.

Şahan Gökbakar Kimdir?

Şahan Gökbakar Gönülleri Fethetti!

Sosyal medya hesabından terlik fotoğrafı paylaşan Şahan Gökbakar fotoğrafın altına “”Değerli dostlar, Ela’ya terlik almıştım fakat maalesef küçük geldi… Bunları iade etmek yerine ihtiyacı olan 4 minik arkadaşına hediye etmek istedi Ela… Bende buraya koydum… 22-23 numara bunlar yani 6C diye geçiyor… Ayağı bu numara olan 4 minik kız çocuğuna Eloş’tan karınca kararınca… İsteyenler olursa aşağıya yazsın, bir şekilde ulaştırırız…” notunu düştü.

Şahan Gökbakar'ın Sosyal Medya Paylaşımı
Şahan Gökbakar’ın Sosyal Medya Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler