Ana SayfaÜnlülerŞahan Gökbakar, Canlı Yayını Kapatamayan Sıla'yı Tiye Aldı..

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar, Canlı Yayını Kapatamayan Sıla’yı Tiye Aldı..

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, önceki akşam Instagram canlı yayınını kapattığını düşünüp rahat rahat arkasına yaslanırken ve sonrasında kapatamadığını fark edince de paniklediği anları çektiği video ile ti ye aldı. Nasılmı? Detaylar Haberimizde..

Sıla’dan Olay Yaratan Hareketi Hakkında Açıklama!

Şahan Gökbakar, Canlı Yayını Kapatamayan Sıla’yı Tiye Aldı..

Şahan Gökbakar, Canlı Yayını Kapatamayan Sıla’yı Tiye Aldı..Gündemi yakından takip ederek sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü şovmen Şahan Gökbakar, öncek akşam Instagram’da yaptığı canlı yayını kapattığını zannederek rahatlayan fakat açık kaldığını fark ederek canlı yayını kapatırken panikleyen Sıla’ya videolu gönderme yaptı..

Sıla Kimdir?

Sıla, Instagram Canlı Yayınını Kapatamayınca Panik Oldu!!!

Çin’in Vuhan kentinde doğup bütün dünyaya yayılan ve yüzlerce kişinin ölümüne mal olan koronavirüs salgını maalesef Türkiye’ye de sıçradı. Korona Virüsün yayılmaması için önlem alan yetkili isimler, herkesin evlerinden çıkmamasını istemişti. Ünlü şarkıcı Sıla ise evlerinde kalan hayranlarına instagram hesabı üzerinden konser verdi. Sosyal medya hesaplarını çok da fazla  kullanmayan Sıla, canlı yayınını sonlandırdığını düşünerek yüz ifadesiyle herkesi şaşırtmıştı.

Sıla, Instagram Canlı Yayınını Kapatamayınca Panik Oldu!!!

Şahan Gökbakar Sıla’yı Ti’ye Aldı!..

Sıla’nın bu görüntüleri çok kısa sürede kullanıcılar tarafından sosyal medyada gündem olurken ve yüzlerce kişi tarafından da paylaşılmıştı. Sıla’yı son olarak komedyen Şahan Gökbakar tiye aldı. Ünlü komedyen güzel dileklerle açtığı canlı yayını kapatmaya çalıştı, yayını kapatır gibi ekrana dokundu, daha sonra takipçilerinin yoğun ilgisinden bunaldığı söylediği anlattığı anlar da canlı yayının açık olduğunu görüyor.

Çektiği bu anları Instagram sayfasının hikaye kısmından paylaşan komedyen Şahan Gökbakar, paylaşımına Sıla’yı da etiketleyerek gülücük emojileri koymayı da ihmal etmedi.

Şahan Gökbakar kimdir?

Şahan Gökbakar Takipçilerine Yemek Tarifi Verdi!

İşte Şahan Gökbakar’ın Sıla’yı Tiye Aldığı Paylaşımı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler