Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'dan Üzücü Haber Geldi!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’dan Üzücü Haber Geldi!

Korna virüs salgını dolayısıyla karantina dönemini beraber  geçiren ünlü komedyen Cem Yılmaz ve oyuncu sevgilisi Serenay Sarıkaya, ilişkilerindeki ilk krizi yaşadı. Geçtiğimiz hafta tartıştıktan sonra beraber yaşadıkları karantina evini terk eden çiftteki son durum ne? Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’dan Üzücü Haber! Detaylar Haberimizde..

Cem Yılmaz’dan Bir İlk Geldi! Bomba Paylaşım Rekor Kırdı

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’dan Üzücü Haber Geldi!

Uzunca bir dönemdir aşk yaşayan komedyen Cem Yılmaz ve oyuncu Serenay Sarıkaya, karantinaya aynı evde girerek aşklarını belgelemişlerdi. Aşklarıyla magazin gündeminden hiç düşmeyen çift, ilk krizi yaşadığı öğrenildi.

Cem Yılmaz Kimdir?

Evden İlk Cem Yılmaz Ayrıldı

Güzel oyuncu Serenay’ın kendisine karşı ilgi göstermemesinden sitem eden Cem Yılmaz, kendi evinden ayrıldı. Herkesin gözü üzerinde olan popüler aşıklar, aralarındaki krici çok kısa sürede çözerek tekrar bir araya geldiler.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Ünlü Çift Yaşadıkları Evi Ard Arda Terk Ettiler!

Kanal D televizyonlarında sevilerek izlenen 2. Sayfa magazin programının yapmış olduğu özel  haberine göre; ünlü komedyen ortaya çıkan tartışmanın sonrasında kendi evini terk ederek Bodrum’a gitti. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ise bu durumdan sonra Çanakkale’ye geçti.

Bu ilk ayrılığa daha fazla dayanamayan Cem Yılmaz, soluğu Serenay’ın yanında aldı. Oluşan tartışma sonrası artık barışan ünlü ikili, Çanakkale’de tekrar bir araya geldi. Ünlü komedyen, aşkıyla çekilen o son pozunu bir ilk ile instagram sayfasından paylaşarak aşkını son anda ilan etti.

Serenay Serenay’ın İş Temposu Gerginliği Alevledi!

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın aşkını ilk ortaya çıkaran 2. Sayfa magazin programının sunucuları, Serenay Serenay’ın evde bile devam eden yoğun iş temposu sebebiyle Cem Yılmaz’la çok fazla ilgilenemediği için oluşan gerginlik dolayısıyla yaşandığını iletti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler