Ana SayfaÜnlülerHadise, Kaan Yıldırım'ın Evinde Mi?

İlgili Postlar

Hadise, Kaan Yıldırım’ın Evinde Mi?

Ünlü popçu Hadise ile uzun bir süredir aşk yaşayan başarılı oyuncu Kaan Yıldırım, konuk olarak katıldığı programda ileride yapmak istediklerini anlatmıştı. Yakşıklı oyuncunun bu ifadelerini duyan sosyal medya kullanıcılarına’Aşkına çocuk mesaj mı gönderiyor?’ dedirtmiştir. Şimdiler de ise ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşk ile tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Hadise ile birliktedir. Bulduğu her fırsatta soluğu sevgilisinin evinde alan şarkıcı Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım’ın Evinde Mi?

Kaan Yıldırım Kimdir?

Kaan Yıldırım’dan Hadise’ye Babalık Çağrısı!

Evinde Köpeğiyle Birlikte

Ünlü popçu Hadise ile uzun bir süredir aşk yaşayan başarılı oyuncu Kaan Yıldırım, konuk olarak katıldığı programda ileride yapmak istediklerini anlatmıştı. Hadise dışarıda görüntü vermemek adına sık sık oyuncu Kaan Yıldırım’ın evine bir araya gelmiştir. Şarkıcı Hadise, sevgilisinin evinin bulunduğu siteye girerken görüntülenmesi yetmedi üstüne üstlük Kaan Yıldırım’ın Köpeği ile evinde fotoğraf çekmiştir.

Kaan Yıldırım'dan Çağrı

Hadise Kimdir?

Önceki gündemde olan Yetenekli oyuncu Kaan Yıldırım, oyuncu İbrahim Selim’in YouTube kanalında yapılan programına konuk olarak katıldı. Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda da bulunan Kaan Yıldırım, aile olmanın ne kadar önemli bi şey olduğunundan bahsederek aşkı Hadise’ye de çağrıda bulundu. Kaan Yıldırım’dan Hadise’ye babalık çağrısı yapmıştır. Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, “Doğru zamanda baba olmak istiyorum. Aile önemli, ama çok yakın bir zamanda düşünmüyorum” diyerek tüm sosyal medyayı kasıp kavurmuştur. Kullandığı sözlerle gündemin zirvesine ulaşan Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım şimdilerde ise sessizliğini korumaya devam etmektedir.

Hadise'yi Taciz Eden Erkek Tekrar Ortaya Çıktı!

Hadise, Kaan Yıldırım’ın Evinde Mi?

Ünlü şarkıcı Hadise, yasak aşkıyla dışarıda görüntü vermemek adına sık sık oyuncu Kaan Yıldırım’ın evine bir araya gelmiştir. Şarkıcı, Yıldırım ile geçirdiği hoş zamanın ardından, aşkının evinde köpeğiyle birlikte çekilmiş videosunu da sosyal medya hesabından yayınladı. Bu paylaşımın ardından Hadise, sevgilisinin evinden ayrıldı. Bu ayrılık tüm sosyal medyada yayınlandı. Şarkıcı, sevgilisiyle birlikte görüntü vermese de siteden çıkarken objektiflere yakalanmaktan kurtulamadı. Şimdi ki gündemde olan ise Kaan Yıldırım’ın 2016’da oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile evlenmiş, geçtiğimiz yıl da sessiz sedasız boşanması üzerineydi.

Hadise ve Kaan Yıldırım Aşk mı Yaşıyor?

Kaan Yıldırım İddialar Hakkında İlk Kez Açıklama Yaptı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler