Ana SayfaDedikoduHakan Aysev'in 6'ncı Evliliği de Mi Bitiyor?

İlgili Postlar

Hakan Aysev’in 6’ncı Evliliği de Mi Bitiyor?

2 sene evvel 6’ıncı defa nikah masasına oturan ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev’den kötü haber bu gün geldi. Hakan Aysev’in 6’ncı Evliliği de Mi Bitiyor? İşte Detaylar..

Hakan Aysev Evlilikleri

Hakan Aysev’in 6’ncı Evliliği de Mi Bitiyor?

Başarılı kariyeriyle olduğu kadar gerçekleştirdiği evliliklerle de sık sık magazin sayfalarında yer almayı başaran opera sanatçısı Hakan Aysev, altıncı evliliğini 2018 yılında Evren Aysev ile gerçekleştirdi.

Hakan Aysev kimdir?

Hakan Aysev’in bu son evliliğinde de sorunlar olduğu iddiaları magazin gündemini sarstı. Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa magazin programının yapmış olduğu özel haberine göre ikili evliliklerindeki anlaşmazlıkları çözemeyince yaşadığı evlerini ayırmaya karar verdi.

Hakan Aysev: “İnsanları Kıramıyorum”

Hakan Aysev, gerçekleştirdiği evliliklerle alakalı; “Ben daha resmi yaşıyorum ilişkilerimi, daha ciddiye alıyorum insanları ve kıramıyorum. Bir insan hayatını benle devam ettirmek, evlenmek istiyorsa tabii ki diyorum” şeklinde açıklamıştı.

Hakan Aysev Evlilikleri

Öte yandan 5 kez evlenip sonra ayrılan ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev, ilk evliliğini 1988 senesinde yapmış ve 2000 senesinde de ikinci defa nikâh masasına oturan ünlü sanatçı, yine aradığı mutluluğu bulamadı. 9 Mart 2008’de üçüncü eşi Pelin Doğan ile evlenen Hakan Aysev, 6 Haziran 2008’de yollarını ayırdı. Usta sanatçı 4. evliliğini mimar Esen Öncan ile yapmıştı. Esen Can isminde bir de kızları olan ikili 23 Ocak 2013 tarihinde boşandı.

Beşinci eşi meslektaşı opera sanatçısı Banu Karaca ile de 2016 senesinde nikah masasına oturan Hakan Aysev, 3 Temmuz 2017’de resmi olarak yollarını ayırmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler