Ana SayfaÜnlülerAydan Şener Güzelliğiyle Sosyal Medyanın İlgi Odağı Oldu

İlgili Postlar

Aydan Şener Güzelliğiyle Sosyal Medyanın İlgi Odağı Oldu

Çalıkuşu adlı filmiyle Yeşilçam sinemasına damgasını vuran oyuncu Aydan Şener, 2.Sayfaya magazin programına bağlandı. Hala görünümüyle yıllara meydan okuyan Aydan Şener, açıklamalarıyla gündemi üzerine çekti. Aydan Şener Güzelliğiyle Sosyal Medyanın İlgi Odağı Oldu. Detaylar Haberimizde..

Aydan Şener’den Kenan Kalav açıklaması

Aydan Şener Güzelliğiyle Sosyal Medyanın İlgi Odağı Oldu

Kanal D televizyonlarında yayınlanan 2.Sayfa magazin programına konuşan oyuncu Aydan Şener, “Ufak tefek dokunuşlar tabii ki var, botoks gibi… Zaten ilk botoksu 40 yaşından sonra yaptırdım. Onun dışında hiç estetiğim yok” dedi. Aydan Şener’i yaşı merak konusu olurken, çarpıcı açıklamaları dikkat çekti.

Aydan Şener kimdir?

Aydan Şener: “Neden 40 Yaşından Sonra Sadece Anne Rolü Geliyor”

Ünlü oyuncu uzun zamandır herhangi bir projede yer almamasına da açıklık getirirken sinema sektörünede küsmediğini de belirterek şöyle devam etti; “Neden 40 yaşından sonra tüm kadın oyunculara sadece anne rolü geliyor bunu anlamış değilim. Belli bir yaştan sonra insanlar aşık olamaz, iş kadını olamaz gibi sadece anne rolleri..” dedi.

“Ölene Kadar Çalışmak İsterim”

Açıklamalarına devam eden güzel oyuncu, “Benim bir kırgınlığım yok zaman zaman olmuşumdur güvendiğim işler yarıda kaldığında haksızlıklar olduğunda gibi… Bu tür şeyler yaşayıp uzak durayım diye düşündüğüm dönemler oldu. Bu benim çok sevdiğim bir iş ölene kadar çalışmak isterim” diye konuştu.

“Photoshop Samimiyetsiz Buluyorum”

Öte yandan geçen sene yayınladığı bikinili fotoğraflarıyla ilgili de  konuşan Aydan Şener, “Her sene bir mayolu poz yapabilirim eğleniyorum hoşuma gidiyor. Yadırganmıyor da. Çekiyorum, koyuyorum; düşünürsem koyamam, utanırım. Photoshop, filtre kullanmam samimiyetsiz buluyorum” dedi.

Uzun bir dönemdir yalnız olduğunu ve de kimseyi kolay kolay beğenmediğini de anlatan Aydan Şener; “Hayatıma girecek kişiyi araştırırım” dedi.

Aydan Şener Son Hali
Aydan Şener Son Hali

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler