Ana SayfaDedikoduEbru Polat'ın"Kocanızı Elinizden Alırlar"Paylaşımının Altından Bakın Ne Çıktı?

İlgili Postlar

Ebru Polat’ın”Kocanızı Elinizden Alırlar”Paylaşımının Altından Bakın Ne Çıktı?

Güzel şarkıcı Ebru Polat, geçtiğimiz gün sosyal medyada “Kocalarınızı elinizden alırlar” paylaşımına açıklık getirdi. Kanal D Gülşen ve Müge ile 2.Sayfa programına konuşan Ebru Polat’ın Paylaşımının Altından Bakın Ne Çıktı? Detayları Haberimizde..

Ebru Polat, sokağa çıkma yasağından sonra market ve fırınların yağmalanmasına tepki gösterdi

Ebru Polat’ın”Kocanızı Elinizden Alırlar”Paylaşımının Altından Bakın Ne Çıktı?

Güzel şarkıcı Ebru Polat kendi sosyal medya hsayfasından yaptığı son paylaşımda “Kocalarınızı elinizden alırlar” notuyla takipçilerine uyarılaryapmıştı. Ebru Polat ses getiren sözlerine açıklık getirmek istedi. Güzel şarkıcı, 2. Sayfa programına katılarak yaptığı açıklamada, “Bazı insanlar enişteci olurlar” şeklinde konuşarak devam etti.

Ebru Polat kimdir ?

Ebru Polat: “Senin Kocan, Sevgilin Bazılarına Daha Tatlı Gelir!”

Ebru Polat, “Benim de başıma geldi. En yakın kız arkadaşım sevgilime sarkıntılık yaptı. Adam tersledi ben de gerekeni yaptım. Bazı insanlar enişteci olurlar. Senin kocan senin sevgilin daha tatlı gelir. Aman diyeyim dost diye bir şey yok” ifadelerini kullandı.

“Arkadaş Deyip Sakın Evinize Kimseyi Almayın”

Ebru Polat günler önceki açıklamasında, “Dost deyip, arkadaş deyip sakın evinize kimseyi almayın arkadaşlar. Dost deyip evinize aldığınız insanlar, yarın kocanızı elinizden alırlar. Bilginiz olsun. Yaşanmıyor mu böyle örnekler; yaşanıyor. Evinize alıp yedirip içirdiğiniz insanlar arkanızdan dedikodunuzu yaparlar. Yılanlar uzakta değiller. Yılanlar hep yakınlarınızda. Siz gerekirse duvarla konuşun ama sırrınızı kimseye açmayın. Dost diye eve aldığınız insanlar, yarın kocalarınızı elinizden alır. Yılanlar uzakta değiller, hep yakınlarınızda. Affetmek Allah’a mahsustur. Size yanlış yapıldığında sakın affetmeyin” demişti.

Ebru Polat’da Quarantine Pillow Challenge Akımına Uyarak Vücuduna Ne Sardı!!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler