Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal Soluğu Dışarıda Aldı!

İlgili Postlar

Sinem Kobal Soluğu Dışarıda Aldı!

Güzel oyuncu Sinem Kobal, dört sene evvel yakışıklı oyuncu tarzıyla bilinen Kenan İmirzalıoğlu’yla Cunda adasında nikah masasına oturmuş ve sonunda bebek müjdesi vermişlerdi. 4 aylık hamile olan Sinem Kobal, sayfasından paylaştığı bir pozla hayranlarının bayramını kutlamıştı. Şimdilerde bebek sevinci yaşayan oyuncu Sinem Kobal, hafta sonu güzel havayı fırsat bilerek dışarı çıkmış ve güzel günler geçirmiş ve mutlu fotoğrafları takipçilerine paylaşmıştır. Meslektaşı yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu evliliği devam eden oyuncu Sinem Kobal, anne olmak için gün sayarken Soluğu Dışarıda Aldı!

Sinem Kobal Kimdir?

Sinem Kobal’ın Bayram Pozu Rekor Kırdı!

Sinem Kobal, Güneş Simgesi İle Paylaşım!

Geçtiğimiz haftalarda Sinem Kobal’ın 3,5 haftalık hamile olduğu ve kız bebek beklediği haberi, magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. “Mutlu Bayramlar” notu ile paylaşımını yaptıktan sonra takipçileri havasına hayran kaldıkları güzel oyuncunun pozuna iltifat dolu yorumlar ve beğeni yağdırmışlardı. Şimdilerde bebek sevinci yaşayan güzeller güzeli oyuncu Sinem Kobal, hafta sonu güzel havayı fırsat bilerek dışarı çıktı. Dışardayken çektiği selfie’yi güneş emojisiyle yayınlayan Kobal’ın paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.

Sinem Kobal'ın Rekor Kıran Bayram Pozu

Kenan İmirzalıoğlu Eşi Sinem Kobal’a Annelik Jesti Büyük Oldu! 

Sinem Kobal Soluğu Dışarıda Aldı!

Güzel oyuncu Sinem Kobal, dört sene evvel yakışıklı oyuncu tarzıyla bilinen Kenan İmirzalıoğlu’yla Cunda adasında nikah masasına oturmuş ve sonunda bebek müjdesi vermişlerdi. 4 aylık hamile olan ünlü oyuncu Sinem Kobal, sayfasından paylaştığı bir pozla hayranlarının bayramını içtenlikle kutlamıştı. Meslektaşı olan yakışıklı Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu evliliği devam eden Sinem Kobal, anne olmak için gün sayıyor. 5 aylık hamile olan Kobal, hafta sonu dışarı çıktı. Şimdilerde bebek sevinci yaşayan oyuncu Sinem Kobal, hafta sonu güzel havayı fırsat bilerek dışarı çıktı. Dışardayken çektiği selfie’yi güneş emojisiyle yayınlayan Kobal’ın paylaşımı çok sayıda beğeni aldı. Çektiği Fotoğrafta “çok güzel çıkmışsınız” diyen takipçileri  oyuncu Sinem Kobal’ı yürekten güzel yorumlar ile beğeniler ile karşıladı. Magazin Gündemine oturan paylaşımları ile gündeme gelen ünlü oyuncu Sinem Kobal, şimdilerde anne olma yolunda emin adımlarda ilerliyor.

Sinem Kobal Soluğu Dışarıda Aldı!
Sinem Kobal Soluğu Dışarıda Aldı!

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler