Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'dan Bomba Fotoğraf!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz’dan Bomba Fotoğraf!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın, aşkı Serenay Sarıkaya ile havuzda çekilmiş görüntüleri haftaya damgasını vurmuştu. Bunun üzerine öfkelenen ünlü komedyen resimleri çeken muhabiri dava edeceğinide duyurmuştu. Ünlü ikili tarafında sular durulmuyordu. Boş durmayan Cem Yılmaz, fotoğrafların sosyal medyadan kaldırılması için mahkemeye başvurmuştu. lişkileri ile geçtiğimiz yıla damga vuran Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti geçtiğimiz gün yeni görüntülerinin çıkması ile gündem şaştı. Üç ay önce Atina’da görüntülenen çift bu görüntülerin ardından sürpriz aşk magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz’dan Bomba Fotoğraf!

Serenay Sarıkaya’nın Bikinili Haline Flaş Demet Akalın Yorumu

Cem Yılmaz Kimdir?

Serenay Sarıkaya’dan Sürpriz!

İlişkileri ile geçtiğimiz yıla damga vuran Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti geçtiğimiz gün Bodrumdaki evlerinin havuzundayken çekilen görüntüleri magazin gündemine bomba etkisi yaratmıştı. Yazlıklarının bahçesinde havuz keyfindeyken fotoğraflanan Cem Yılmaz, bahçelerine kadar gözetleyen ve izin istemeden görüntü alan şahıslar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. İlişkileriyle magazin gündemine bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz şimdi de aşklarını sosyal medyaya taşıdı. Ünlü komedyenden sonra Serenay Sarıkaya da ilk kez sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı.  Serenay Sarıkaya ile komedyen Cem Yılmaz üç ay önce Atina’da görüntülenmişti. Bu görüntülerin ardından sürpriz aşk magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'dan Üzücü Haber
Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’dan Üzücü Haber

Görüntülerin ardından bir süre sessizliğini koruyan çiftten Sarıkaya, Atina dönüşü İstanbul Havalimanı’nda, “Ne söyleyeyim ki her şey gördüğünüz gibi” ifadelerini kullanarak sürpriz birlikteliği itiraf etmişti.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın, aşkı Serenay Sarıkaya ile havuzda çekilmiş görüntüleri haftaya damgasını vurmuştu. Bunun üzerine öfkelenen ünlü komedyen resimleri çeken muhabiri dava edeceğinide duyurmuştu. Ünlü ikili tarafında sular durulmuyordu. Boş durmayan Cem Yılmaz, fotoğrafların sosyal medyadan kaldırılması için mahkemeye başvurmuştu. lişkileri ile geçtiğimiz yıla damga vuran Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti geçtiğimiz gün yeni görüntülerinin çıkması ile gündem şaştı.

Koronavirüs nedeniyle karantinada olan çiftten Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde ilk kez sevgilisiyle fotoğrafını paylaşmasından sonra, Serenay Sarıkaya da aşkını sosyal medyada ilan etti. Özel hayatını paylaşmayı tercih etmeyen Sarıkaya, ilk kez bir sevgilisiyle pozunu paylaştı. Çift, bir süredir Cem Yılmaz’ın Bodrum’daki evinde tatil yapıyor.

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'dan Bomba Fotoğraf!

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler