Ana SayfaÜnlülerGökhan Özen Eski Eşi ile Davalık Oldu

İlgili Postlar

Gökhan Özen Eski Eşi ile Davalık Oldu

Gökhan Özen eski eşi Selen Sevigen ile davalık oldu. Gökhan Özen ve Selen Sevigen 2010 yılında hayatlarını birleştirmiş ve 2016 yılında evliliklerini sonlandırdıklarını yazılı bir açıklama ile duyurmuşlardı. Çiftin iki çocukları bulunuyor.

Gökhan Özen kimdir?

Selen Sevigen Korunma Talep Etti

6 yıl süren evliliklerini 4 yıl önce noktalayan Gökhan Özen ve Selen Sevigen çifti davalık oldu. Boşanmanın ardından çocukların velayetini alan Selen Sevigen eski eşi Gökhan Özen’i şikayet etti. Selen Sevigen avukatı Handan Bakbak aracılığıyla ile Gökhan Özen’den korunmak amacıyla Beykoz İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

Gökhan Özen, yeni klibinde boşandığı eşinin çok benzerini oynattı!

Selen Sevigen Gökhan Özen’in uzaklaştırılması ve çocukları ile arasındaki ilişkinin yeniden düzenlenmesi amacıyla mahkemeye başvurdu. Sevigen, Gökhan Özen’in evine gelerek kendisine hakaret ettiği ve çocuklarının da bundan kötü etkilendiğini belirterek dilekçesine şu cümleleri ekledi; “Kol kırılır yen içinde kırılır mantığıyla yaşananları sineye çektim. Ancak son olaylar, artık resmi yoldan tepki vermemi gerekli kıldı. Gökhan Özen, nafaka ve diğer yükümlülüklerini de yerine getirmemektedir.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler