Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ İsyan Etti

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ İsyan Etti

Sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ isyan etti. Geçtiğimiz aylarda Kıvanç Tatlıtuğ ve stil danışmanı eşi Başak Dizer Sinan A. isimli bir şahıs tarafından tehdit edilmişlerdi. Aynı şahsın Hazar Ergüçlü’yü de tehdit ettiği ortaya çıkmıştı. Tatlıtuğ bu konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Detaylar haberimizde..

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Başak Dizer kimdir?

Mahkeme Uzaklaştırma Kararı Vermişti

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti kendilerini tehdit eden şahıstan şikayetçi olmuşlardı. Çiftin mahkemeye verdikleri dilekçede şu ifadelere yer verilmişti; ‘Sinan A., kız arkadaşı olduğunu öne sürdüğü Hazar Ergüçlü’yü getirmelerini istemiştir. Ancak Hazar Ergüçlü’yü kendisine götürmeleri halinde ölümden kurtulabileceklerini ısrarla söylemiştir. Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Hazar Ergüçlü’yü tanımamaktadır.

Sinan A. isimli şahsın ailesi oğullarının akli dengesinin yerinde olmadığını ve Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in şikayelerini geri çekmelerini talep etmişlerdi. Mahkeme Sinan A. isimli şahsın 1 ay süreyle Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in bulunduğu konuta ve işyerine yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine hükmetmişti.

Kıvanç Ve Başak Tatilde!

Hazar Ergüçlü’nün fanı olduğu söylenen şahısla ilgili oyuncunun menajerlik ajansı şu açıklamayı yapmıştı : “Hazar Ergüçlü, söz konusu şahsı hiç tanımamaktadır. Bu şahısla ilgili bilinen, zaman zaman yakın çevresine mesajla ulaşarak tehditkar yaklaşımlar göstermesinden ibarettir.”

Kıvanç Tatlıtuğ İsyan Etti : ‘Çok Sıkıldık’

Kıvanç Tatlıtuğ  bu konu ile ilgili yapılan asılsız haberlere isyan ederek sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

İki sene önce şikayet ettiğimiz ve suçunu itiraf eden Sinan A. isimli şahıs, aslında ‘ünlü genç bir kadın oyuncuyu’ rahatsız eden, akıl hastalığı olan biri. Bu hastalığına dair mahkemelerde hakkında kısıtlama kararı var.Bu kişi, eşim ve benim ‘aynı oyuncunun’ yakın arkadaşı olduğumuzu ve aralarını bozduğumuzu, ayırdığımızı hayal eden bir şahıs. Kendi kafasında bu durumun sorumluları olarak bizi yaratmış olduğundan, ikimize de ayrı ayrı ölüm tehdidi ve hakaret mesajları yollamaya devam ediyor.İki sene önce ofisimizin kapısına yumrukla dayanıp, ‘Onu buraya getirin, yoksa ölürsünüz’ diye çalışanlarımızı da korkutan bu şahıs, aynı şeyi aynı gün moda tasarımcısı başka bir arkadaşımıza da yapmış.Raporu olan bu hasta şahıs hakkındaki şikayetlerimiz üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen üç ayrı soruşturma bulunmakta. Ne benim ne eşimin hiç görmediği, hiç tanışmadığı şizofren genç bir hayran.Artık bu asılsız dedikodulardan ve aynı haberin farklı versiyonlarından çok sıkıldık.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler