Ana SayfaDedikoduBarış Murat Yağcı Önce Paylaştı Sonra Sildi!

İlgili Postlar

Barış Murat Yağcı Önce Paylaştı Sonra Sildi!

Manken, sporcu ve oyuncu Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile olan videosunu sosyal medyada önce paylaştı sonra sildi.

Barış Murat Yağcı kimdir?

Nisa Bölükbaşı kimdir?

Yanağına Öpücük Kondurdu

Survivor 2020 yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’nın yarışma bitiminden sonra ki samimi halleri dikkat çekmişti. Nisa Bölükbaşı yarışmanın ardından ülkesine dönmüştü. Ülkesinde bir süre kalan Nisa Böükbaşı “Ve bavul hazır! Türkiye sende hazır ol!” notu ile Türkiye’ye döneceğini müjdelemiş ve kısa bir süre sonra da Türkiye’ye gelmişti.

Nisa Bölükbaşı İle Adı Aşk Dedikodularına Karıştığı Barış Murat Yağcı’dan Cevap Geldi..

Türkiye’ye gelişinden bir süre sonra bir mekanda Barış Murat Yağcı ile sarmaş dolaş görüntülenmişler ve aralarında aşk olduğu dedikoduları alevlenmişti. Sık sık biraraya gelen ikili Yılmaz Vural’ı ziyarete de birlikte gitmişti.

Barış Murat Yağcı sosyal medya hesabında Nisa Bölükbaşı’nın kendisini öptüğü videoyu yayınladı ve ardında hemen sildi. Bilal Özcan’ın haberine göre; Nisa’nın yanağına öpücük kondurduğu görüntüleri paylaşan Barış kısa süre sonra hikayesini hemen sildi. Ancak bu paylaşım bir anda sosyal medyada yayıldı ve herkes ikilinin birbirine ne kadar yakıştığını konuşmaya başladı. İkili hala bir aşk açıklaması yapmazken bu video aşk iddialarını güçlendirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler