Ana SayfaDedikoduEmina Jahovic'in Kaçış Günü..

İlgili Postlar

Emina Jahovic’in Kaçış Günü..

Ünlü popçu Mustafa Sandal ile olan evliliği ile Emina Sandal olarak bildiğimiz Sırp şarkıcı Emina Jahovic, Nişantaşı’nda görüntü vermemek için kaçış planı hazırladı. Sırp şarkıcının aksiyon filmlerine konu olacak kaçış planının Detayları Haberimizde..

Emina Jahovic Hangi Yazılımcı İle Aşk Yaşamaya Başladı..

Emina Jahovic’in Kaçış Günü..

Sırp şarkıcı Emina Jahovic, Nişantaşı’ndaki bir estetik merkezinden ayrılırken görüntü vermemek için filmlere konu olacak birkaçış planı hazırladı. Fakat başarılı olamadı..

Emina Jahovic Kimdir?

Şaşırtma Taktiği Uygulamak İstedi

Aracını Nişantaşı’nda gittiği estetik merkezinin arka kapasına yanaştıran  Emina Jahovic, özel şoförüyle magazin gazetecilerine haber salıp 2 saatten evvel çıkamayacağını aktardı. Şaşırtma taktiği uygulamak isteyen sırp şarkıcı, kısa bir süre sonra hızlıca aracına biniverdi.

Özen Göstersede Başarılı Olamadı..

Emina Jahovic’in, estetik merkezinde çehresine yaptırdığı operasyonlar sonrasında magazincilere fotoğraf çekmemesi için böylesine bir çabaya teşebbüs ettiği öğrenildi. Tüm bunlar olurken Emina Jahovic birkaç saat sonrasında Etiler’de olan bir sitenin önünde objektiflere takıldı. Sırp Şarkıcı, arabasının içerisinde yüzünü gizlemeye özen göstersede başarılı olması pek mümkün olmadı. Ardından sırp şarkıcı, son halinin çekilmemesini söyleyerek güvenlik görevlileri ile şoföründen yardım taleb etti..

İşte Emina Jahovic’in Kaçış Gününde Bazı Kareler;

Emina Jahovic'in Kaçış Günü
Emina Jahovic’in Kaçış Günü
Emina Jahovic'in Kaçış Günü
Emina Jahovic’in Kaçış Günü
Emina Jahovic'in Kaçış Günü
Emina Jahovic’in Kaçış Günü

Emina Jahovic’den Bikini Şovu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler