Ana SayfaDedikoduEmina Jahovic Hangi Yazılımcı İle Aşk Yaşamaya Başladı..

İlgili Postlar

Emina Jahovic Hangi Yazılımcı İle Aşk Yaşamaya Başladı..

Ünlü müzisyen Mustafa Sandal ile tek celsede yollarını ayıran sırp şarkıcı Emina Jahovic, bir yazılımcı ile birlikte yepyeni bir aşka yelken açtı. İşte Detaylar..

Emina Jahovic’den Bikini Şovu

Emina Jahovic Hangi Yazılımcı İle Aşk Yaşamaya Başladı..

Ünlü popçu Mustafa Sandal ile boşandıktan sonra iş adamı Sadettin Saran ile aşk yaşayan sırp şarkıcı Emina Jahovic, 2019 senesinin ekiminde bu ilişkisini bitirmişti. Şu sıralar ise  Emina Jahovic’in kısa bir süredir Rona Gürçay adlı bir yazılımcıyla beraber olduğu konuşuluyor.

Kimselere Gözükmemek İçin Elinden Geleni Yapıyor..

Takvim’in yapmış olduğu özel haberine göre; aradığı aşkı Rona Gürçay adlı bir yazılımcı da buldu ve Emina Jahovic ile Rona Gürçay, kimselere gözükmemek için ise son derece titizlik gösterdiği biliniyor.

Emina Jahovic Kimdir?

Sırp şarkıcı, oğullarıyla Göcek’teki evinde kalırlarken; sevgilisi Rona Gürçay ise sevgilisine yakın olmak için Göcek’teki bir otelde konaklamaya başladığı konuşuluyor..

Mustafa Sandal Kimdir?

Emina’nın Sitesinde Görüldüler..

Sırp şarkıcı Emina Jahovic, oğulları Mustafa Sandal ile Akyaka’ya gittiklerinde ise sevgili Rona Gürçay ile buluşuyor. Çift, birkaç defa Emina ahovic’in evinin bulunduğu sitede birlikte görüldü.

Eski Eşler Beraber Pozlarını Kaldırdılar!..

Diğer yandan geçen haftalarda Emina Jahovic ve Mustafa Sandal, oğullarının yaş gününde bir araya gelmişlerdi. Ünlü popçu, eski eşi Emina Jahovic ile aynı doğum gününde çekilen bir pozlarını Instagram sayfasından yayınlayan şarkıcı, hemen sonrasında fotoğrafı yayından kaldırmışdı.

Ünlü popçu Mustafa Sandal, 1-2 saat sonrasında eski eşi Emina Jahovic’in bulunduğu pozu kaldırdı. Ardından sadece oğullarıyla çekilen bir pozlarını paylaşmıştı.

Emina Jahovic’dan Kitabında Kendisine İltifat Eden Mustafa Sandal’a Manidar Cevabı

İşte Emina Jahovic’in Yeni Sevgilisi Rona Gürçay;

Emina Jahovic'in Yeni Sevgilisi Rona Gürçay;
Emina Jahovic’in Yeni Sevgilisi Rona Gürçay;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler