Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı Son Paylaşımı İle Takipçileriyle Dertleşti...

İlgili Postlar

Ebru Şallı Son Paylaşımı İle Takipçileriyle Dertleşti…

Ünlü model Ebru Şallı’nın, iş adamı Harun Tan ile olan evliliğinden dünyaya gelen ve iki sene boyunca kanserle mücadelesini kaybeden küçük oğlu Pars, geçtiğimiz Nisan ayında hayata gözlerini yummuştu. Zor günler geçiren Ebru Şallı, son paylaşımı ile yine yürekleri dağladı.. İşte Detaylar..

Ebru Şallı Rest Çekti..

Ebru Şallı Son Paylaşımı İle Takipçileriyle Dertleşti…

Geçtiğimiz 15 Ağustos’ta eşi Uğur Akkuş’un 36’ncı doğum gününü kutlayan Ebru Şallı, beraber verdikleri pozu sosyal medya hesabından yayınlayıp, “En mutlu yaşın olsun aşkım. Meleğimin uğuristanı” ifadeleriyle paylaşmıştı. Yaklaşık Dört ay önce yaşamını yitiren oğlu Pars’a ‘meleğim’ diye hitap eden Ebru Şallı’nın paylaştığı fotoğraf çok eleştirilmişti.

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı: “Kimse İçimdeki Acıyı, Fırtınayı Bilemez”

Ebru Şallı, “Ben kötü bir şey yapmıyorum ki. Eşimin doğum gününü kutluyorum. Yanımızda çocuklarımız da var. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Dünyanın en büyük acısını son nefesime kadar yaşayacağım. Kimse içimdeki acıyı, fırtınayı bilemez. Ve dindiremez. Bunu kafalarına soksunlar” ifadeleriyle isyanını dile getirmişti.

Harun Tan kimdir?

Ebru Şallı: “Çok Özledim Melek Kokulum”

Ünlü model Ebru Şallı, kolunda oğlu küçük Pars’ın yaptığı bir bileklikle pozunu paylaşarak, “Meleğim her gece ettiğim duayı kabul et, bekliyorum” mesajını ekledi..

43 yaşlarındaki eski manken Ebru Şallı, sonrasında ise Pars ile Bodrum’da çektirdiği bir pozunu, “Çok özledim melek kokulum” ifadelerini ekleyerek Instagram sayfasında yayınladı.

İşte Ebru Şallı’nın Son Paylaşımı;

Ebru Şallı'nın Son Paylaşımı
Ebru Şallı’nın Son Paylaşımı

Ebru Şallı Adeta Ateş Püskürdü..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler