Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'in Sağlık Durumunda Yeni Gelişme..

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’in Sağlık Durumunda Yeni Gelişme..

Türkiye’nin en ünlü şovmenlerinden olan Mehmet Ali Erbil, “kaçış sendromu” rahatsızlığı sebebiyle tedavisini gördüğü hastaneden taburcu edilmişti. Yakın dostu Ercan Avşar, ünlü şovmen’in son gelişmeleriyle beraber sağlık durumuyla ilgili sosyal medya sayfasından takipçileri için paylaşım yaptı. Detayları Haberimizde..

Mehmet Ali Erbil’in İnsanın İçini Isıtan Hali

Mehmet Ali Erbil’in Sağlık Durumunda Yeni Gelişme..

Ünlü şovmen ve başarılı oyuncu Mehmet Ali Erbil, senelerdir mücadelesini verdiği “kaçış sendromu” rahatsızlığı sebebiyle yine tedavisi için hastaneye kaldırılmıştı. Kemik iliğindeki değişimi sebebiyle kök hücre tedavisine başlayan Mehmet Ali Erbil, Maslak’ta olan özel  bir hastanede 2 hafta süren tedavi döneminin sonrasında evine geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil’in her daim yanında olan yakın arkadaşı Ercan Avşar, sosyal medya hesabından yayınladığı bir paylaşımla Mehmet Ali Erbil’in son sağlık durumuyla alakalı bilgi paylaştı..

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mali Pandemiden Dolayı İzole Ortamda..

Ercan Avşar, yaptığı bu paylaşımda, “Sevindirici haberi @mehmetalierbil den aldım tedavisinin iyi geçtiğini pandemiden dolayı izole ortamda olduğunu bu arada sevenlerini ve dostlarını çok özlediğini belirtti herkese çok selamı var Babişko dualarımız seninle bir an önce aramızda görmek istiyoruz seni çok özledik” ifadelerine yer verdi..

Mehmet Ali Erbil’den Duygulandıran Sözler:”Keşke Hiç Servetim Olmasaydı..”

Mehmet Ali Erbil son durumu
Mehmet Ali Erbil son durumu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler