Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'in İnsanın İçini Isıtan Hali

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’in İnsanın İçini Isıtan Hali

Belli bir süredir kendi evinde tedavi gören Türkiye’nin ünlü komedyenlerinden Mehmet Ali Erbil, ilk defa evinden dışarı adımını attı. Çekmeköyde bir hayvanat bahçesine giden Mehmet Ali Erbil, çekildiği görüntülerini hayranları için paylaştı. İşte Detaylar.

Mehmet Ali Erbil’den Duygulandıran Sözler:”Keşke Hiç Servetim Olmasaydı..”

Mehmet Ali Erbil’in İnsanın İçini Isıtan Hali

1.5 yıl önce banyoda düştükten sonra nükseden Kaçış Sendromu hastalığı nedeniyle 234 gün yoğum bakımda kalan ve tedavisi devam eden Mehmet Ali Erbil, korona virüs salgını nedeniylede uzun bir süre dışarı çıkamamıştı.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

“Bu Süreç Beni Çok Yoruyor”

Zorlu tedavi süreci geçiren ünlü şovmen sağlık durumu hakkında da en son açıklamasında; “Haftada iki gün ilaç yüklemesi yapılıyor. Bu işlem 24 saatten fazla sürüyor. Bu süreç beni çok yoruyor. Evde fizik tedavi yapıyoruz. Günlerim çok yorucu geçiyor. Ayrıca çok garip ama en fazla iş teklifini sesimin bile çıkmadığı hastalık döneminde aldım.” sözleriyle sevenlerine durumu hakkında bilgi verdi.

Yavru Ayıya Kendi Elleriyle Sütünü İçirdi

Ünlü şovmen uzunca bir aradan sonra ilk kez dışarıya çıktı. Mehmet Ali Erbil, İstanbul Çekmeköy’de bulunan sakatlanan ve tedaviye ihtiyac duyan hayvanların barındığı bir yeri ziyaret etti. Ünlü şovmen, yavru ayı Diva’yı kendi elleriyle besleyerek sütünü içirdi.

Mart ayından bu tarafa sosyal medya sayfası olan Instagram’dan herhangi bir paylaşım yapmayan Mehmet Ali Erbil, hayvan park ziyaretinin görüntülerini Instagram hesabından yayınlayarak takipçilerini mutlu etti.

İşte Mehmet Ali Erbil’in Park Videosu;

Mehmet Ali Erbil’in Aylar Sonra Sevenlerine İlk Mesajı!

Mehmet Ali Erbil’in sosyal medya hesabı olan Instagram’da 523 bin takipçisi yer almaktadır. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendi evinde yaşadığı kaza sonrasında ‘kaçış sendromu’ rahatsızlığı tekrar ederek hayranlarını üzmüştü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler