Ana SayfaDedikoduYıldız Tilbe "Evlendim"Diye Paylaşımı Yaptı! Gerçek Ortaya Çıktı..

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe “Evlendim”Diye Paylaşımı Yaptı! Gerçek Ortaya Çıktı..

Sosyal medya hesablarını aktif olarak kullanan ünlülerin başında gelen Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, ilginç paylaşımlar yapmaya devam ediyor. En son pratik makyaj yapma videosuyla gündeme gelen Yıldız Tilbe, dün Twitter hesabından Evlendiğini duyurdu. Detayları Haberimizde..

Yıldız Tilbe’nin Sosyal Medyayı Sallayan Makyaj Videosu!

Yıldız Tilbe “Evlendim”Diye Paylaşımı Yaptı! Gerçek Ortaya Çıktı..

Korona virüs salgını sebebiyle tüm zamanını evinde geçirmeye devam eden yetenekli şarkıcı Yıldız Tilbe, dün gece sosyal medya hesabından evlendiğini duyurarak  herkesi şoke etti. Fakat hemen sonrasında yeni paylaşımlar yayınlayan ünlü şarkıcının evlilik paylaşımını neden yaptığı  ortaya çıktı. Yıldız Tilbe Olay Paylaşımı..

Yıldız Tilbe kimdir?

Yıldız Tilbe: “Evlendim, Beyim Bütün Vaktimi Alıyor”

En çok Twitter hesabını aktif olarak kullanan Yıldız Tilbe, ard arda  paylaşımlar yayınlayarak “Evlendim, beyim bütün vaktimi alıyor. Yemek beğenmiyor, her yerde yatmıyor. Neredeyse uyutmuyor beni” dedi. Usta sanatçı Yıldız Tilbe, bu paylaşımıyla Twitter da gündeme yerleşince çok kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Yıldız Tilbe Paylaşımı Olay Oldu..

“Dengine Göre Erkek Yok”

Fakat ard arda yayınladığı paylaşımlara hız kesmeden devam eden ünlü şarkıcı, sahiplendiği yavru bir kedinin resmini “Son sevgilim, uyuyor” mesajıyla paylaştı. Usta sanatçı’nın kısa süreli oluşturduğu bu heyecan takipçilerini meraklandırdı. Fakat gerçek ortaya çıkınca sosyal medya kullanıcılar Tilbe için “Sana da bu yakışır dengine göre erkek yok” yorumunu yaptı.

İşte Yıldız Tilbe’nin Evlendim Paylaşımı;

Yıldız Tilbe'nin Evlendim Paylaşımı
Yıldız Tilbe’nin Evlendim Paylaşımı
Yıldız Tilbe'nin Evlendim Paylaşımı
Yıldız Tilbe’nin Evlendim Paylaşımı

Yıldız Tilbe Telefonunu Düşürünce, Özel Eşyaları Ortaya Çıktı!..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler