Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe Telefonunu Düşürünce, Özel Eşyaları Ortaya Çıktı!..

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe Telefonunu Düşürünce, Özel Eşyaları Ortaya Çıktı!..

Korona virüs dolayısıyla evinde karantinada olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya sayfasından canlı yayın yaparken tarifsiz bir kaza yaşadı. Canlı yayın sırasında elinden telefonu aniden düşüren ünlü şarkıcı’nın masadaki sigarası başta olmak üzere tüm özel eşyaları görüntülendi. Detaylar Haberimizde..

Gülben Ergen Yıldız Tilbe’yi Tebrik Etti

Yıldız Tilbe Telefonunu Düşürünce, Özel Eşyaları Ortaya Çıktı!..

Türk müziğinin beğenilen şarkıcılarından Yıldız Tilbe, korona virüsün Türkiye’ye gelmesinin ardından herkes gibi kendisini eve hapsetti. Evde kaldığın da yalnız olduğu için canı sıkılan ünlü şarkıcı, sosyal medya sayfasından canlı yayın yaparak takipçileriyle görüştü. Fakat Yıldız Tilbe, canlı yayın esnasında bir de talihsiz kaza yaşadı.

Telefonunu Düşürünce Masasındakiler Göründü!..

Ünlü şarkıcı, meslektaşları gibi sosyal medya hesabından canlı yayın yapmak istedi fakat küçük çaplı bir kamera kazası yaşamak zorunda kaldı. Canlı Yayında olduğu sırada kamerasını yanlışlıkla ters çevirince arkasında olan masanın üzerindekiler de takipçileri tarafından göründü. Yıldız Tilbe’nin masada, canlı yayına çıkmadan önce kullandığı ojesi ve ruju görülürken aynı zamanda sarma sigarası da objektiflere takıldı.

Yıldız Tilbe; “Paslandım! Kendimi Paslı Araba Gibi Hissediyorum”

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, yaptığı canlı yayında ise karantina içerisinde yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı: “Karantinada yiyorum, içiyorum, uyuyorum ve televizyon izliyorum. Tembellik yapıyorum. Paslandım! Kendimi paslı araba gibi hissediyorum. Lütfen kimse çıkmasın ki bu Korona virüs salgını da hemen son bulsun.”

Yılların Küskünlüğüne Son Veren Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe Düet Mi Yapacak?

İşte Yıldız Tilbe’nin Özel Eşyalarının Görüntüsü;

Yıldız Tilbe Özel Eşyaları
Yıldız Tilbe Özel Eşyaları

Yıldız Tilbe kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler