Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe’nin Sosyal Medyayı Sallayan Makyaj Videosu!

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe’nin Sosyal Medyayı Sallayan Makyaj Videosu!

Sosyal medya sayfasından takipçileri için canlı yayın yapan Yıldız Tilbe, takipçilerine uyarılarda bulundu. Kuaförlerin ve AVM’lerin çok riskli yerler olduğunu söyleyerek oralara gitmeyeceğini açıklayan Yıldız Tilbe takipçileri için birde makyaj videosu çekti. Yıldız Tilbe’nin Sosyal Medyayı Sallayan Görüntüleri Detaylar Haberimizde..

Yıldız Tilbe Telefonunu Düşürünce, Özel Eşyaları Ortaya Çıktı!..

Yıldız Tilbe’nin Sosyal Medyayı Sallayan Makyaj Videosu!

Korona virüsü salgınından etkilenmemek için vaktini çoğunlukla karantina evinde geçiren ve sokağındaki komşularına bol bol şarkılar söyleyen Yıldız Tilbe, bu defa da canlı yayında makyaj yaptı. Yıldız Tilbe’nin Sosyal Medyayı Sallayan Makyaj Videosu Olay Oldu..

Yıldız Tilbe kimdir?

Yıldız Tilbe’nin Daha Öncede Canlı Yayınları Olay Olmuştu!

Daha öncesinde de Yıldız Tilbe, sosyal medya sayfasından canlı yayın yaparken tarifsiz bir kaza yaşamış elinden telefonu aniden düşüren ünlü şarkıcı’nın masadaki sigarası başta olmak üzere tüm özel eşyaları görüntülenmişti.

“Oralardan Uzak Duracağım”

Yeni normalleşme kapsamında kuaförlerin ve Avm’lerin açılışı hakkında takipçileri ile konuşan Yıldız Tilbe, bu yerlerin mikrop saçtığını belirterek, “Oralardan uzak duracağım” dedi.

Yıldız Tilbe: “Dağılmıyoruz, Dağıtıyoruz”

Canlı yayın esnasında takipçileri ile sohbet de eden Tilbe, “Ay ne güzel oldum. Hiç böyle makyaj gördünüz mü? Ben de görmedim. Dağılmıyoruz, dağıtıyoruz” diyerek espri yaptı.

İşte Yıldız Tilbe’nin Sosyal Medyayı Sallayan Makyaj Videosu;

Gülben Ergen Yıldız Tilbe’yi Tebrik Etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler