Ana SayfaDedikoduSeren Serengil İle Cenk Eren Canlı Yayında Birbirine Girdi!

İlgili Postlar

Seren Serengil İle Cenk Eren Canlı Yayında Birbirine Girdi!

Ünlü şarkıcı Cenk Eren sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla, meslektaşı Bendeniz’in normalleşme konusunda yaptığı çok sert açıklamaya tepki gösterirken bugün Seren Serengil ile Canlı Yayında olay tartışma yaşadı..Seren Serengil İle Cenk Eren Canlı Yayında Birbirine Girdi! Detayları Haberimizde..

Cenk Eren’in Hemşirelere İnanılmaz Jesti!..

Seren Serengil İle Cenk Eren Canlı Yayında Birbirine Girdi!

Kısa bir süre önce devler yetkilileri tarafından açıklanan ‘normalleşme takvimi’nin ardından AVM’ler ve kuaförler hizmete girmiş, bunun sonrasında ise bazı AVM’lerin önünde uzun kuyruklar oluşmuştu. Normale dönülmesi hakkında bu kadar acele edilmesine sert tepki gösteren çok sayıda isimden biri de şünlü arkıcı Bendeniz olmuştu Katıldığı bir canlı yayında bir an önce gece hayatının başlaması ve mekanların açılması gerektiğini söyleyen Demet Akalın, Işın Karaca ve Cenk Eren’e gönderme yapan Bendeniz şunları ifade etmişti;

Bendeniz kimdir? Deniz Çelik kimdir?

Ben Deniz Normalleşme Hakkında Sert Tepkisi
Ben Deniz Normalleşme Hakkında Sert Tepkisi

Bendeniz İle Çok Özel!

Meslektaşı Ben Deniz’in yaptığı bu açıklamaları son derece sert ve saygısız bulan şarkıcı Cenk Eren, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklamada bulundu ve Bendeniz’e seslendi. Cenk Eren yapılan açıklamayla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

*Yukarıda bu sözleri söyleyen sanatçı Bendeniz’e cevabım (Senin kadar güzel besteler yapan, sözler yazan birinin üslubu bu olmasaydı keşke) benim dönemim 90’ların çok özel şarkıcılarından olan sanatçı arkadaşımız yazmış cevap vermeyecektim ama vicdansız deyince cevap vermek istedim……

Cenk Eren Kimdir?

“Benim Orkestram… Benim Yol Arkadaşım!”

“Açıp okuyabilirsin beni en çok üzen sanıyorum röportajı okumadan beni vicdansız olmakla itham etmen oldu, bu yaraladı beni. Kalbinin bu kadar kötü olduğunu inan bilmiyordum ben müzisyenler için bunu istedim diye ben vicdansızsam sen müzisyenlerini yada senin orkestranda olmayan kıyıda köşede üç kuruş için sabaha kadar emek veren bu insanları sevmiyor musun bu insanlar için adım atılması seni neden rahatsız etti? (Kudurmak) kelimesini aynen iade ediyorum sana…”

 

İşte Cenk Eren İle Seren Serengil Tartışması;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler