Ana SayfaDedikoduŞef Arda Türkmen 15 Yaş Küçük Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi

İlgili Postlar

Şef Arda Türkmen 15 Yaş Küçük Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi

Televizyonların ünlü Şefi Arda Türkmen, yeni sevgilisi ile Emirgan’da bir restaruant’da ilk defa magazin muhabirleri tarafından görüntülendiler. Birden bire karşısında objektifleri görünce ne yapacağını şaşıran Arda Türkmen, ilişkisi hakkında ise konuşmakdan kaçındı. Detaylar Haberimizde..

Arda Türkmen Survivor’da!

Şef Arda Türkmen 15 Yaş Küçük Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi

Kanal D televizyonlarında sevilerek izlenen Arda’nın Mutfağı ve Arda ile Omuz Omuza projelerinin ünlü şefi Arda Türkmen, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla yep yeni aşkını açığa çıkarmıştı. 45 yaşında olan şef Arda Türkmen ve 30 yaşında olduğu bilinen Blogger Melodi Erbirliler aşkı sonunda belgelendi.

Arda Türkmen Kimdir?

Arda Türkmen 15 Yaş Küçük Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi
Arda Türkmen 15 Yaş Küçük Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi

Aşklarını Paylaşımları Ele Vermişti!

Güzellik Blogger’ı olarak son zamanlarda sosyal medya’da takipçi  kitlesi çığ gibi büyüyen Melodi Elbirliler ile şef Arda Türkmen aşkı Instagram sayfalarında aynı mutfakta yaptıkları paylaşımlarla ortaya çıkmıştı.

Arda Türkmen 15 Yaş Küçük Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi
Arda Türkmen 15 Yaş Küçük Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi

Yeni Aşıklar İlk Defa Yan Yana Görüntülendiler

Bu defa şef Arda Türkmen ile sevgilisi Melodi Erbirliler ilk defa yan yana objektiflere yakalandılar. Çift, Arnavutköy sahilinde sabah kahvaltı yaparlarken objektiflere takıldılar. İlişkilerini şindiye dek gizli yaşamayı tercih eden ikili, muhabirlerce görüntülendiklerinin farkına vardıklarında adeta şaşkına döndüler.

Adeta Şoka Girdiler

Ünlü şef Arda Türkmen gözlüklerini takarak yemeğine devam ederken, blogger Melodi Erbilliler ise tam o sırada ne yapacağını şaşırınca telefonunu eline alarak konuşmaya başladı.

Arda Türkmen: “Siz Nereden Çıktınız”

2 saate yakın süren kahvaltıları sonrasında otomobillerine doğru yönelen çift, “Siz nereden çıktınız” dedi. Karantina dönemi boyunca fazlaca kilo aldığı ise dikkatlerden kaçmayan Arda Türkmen, “Karantina süresince evdeydim, bol bol yemek yaptım” dedi.

Arda Türkmen: “İlişkimizi Boş Verin”

Muhabirlerin aşk hayatı hakkında yöneltilen sorulara kaçamak cevaplar veren Arda Türkmen, “İlişkimizi boş verin, siz bana korononayı sorun” sözleri sonrası kahkahalar attı. Hızlı adımlar ile ilerleyen ikili gazetecilerin yanından hızlıca uzaklaştılar.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler