Ana SayfaDedikoduSeren Serengil Ve Lerzan Mutlu'dan Birbirlerine Ağza Alınmayacak Laflar!

İlgili Postlar

Seren Serengil Ve Lerzan Mutlu’dan Birbirlerine Ağza Alınmayacak Laflar!

Sosyal medya sayfasından isim bildirmeden  göndermeler yayınlayan Lerzan Mutlu’ya Seren Serengil olay bir cevapla geri döndü. Seren Serengil ve Lerzan Mutlu polemiği nasıl başladı? Lerzan Mutlu’nun ‘Evli erkeklerle birlikte oluyor’ iddiaları üzerine Seren Serengil ne yanıt verdi? İşte Detaylar..

Modacı Tolga Çam’ın Seren Serengil İfşası!

Seren Serengil Ve Lerzan Mutlu’dan Birbirlerine Ağza Alınmayacak Laflar!

Haftaya magazin gündemini sarsacak olaylar yaşanmaya devam ediyor. Hızını alamayan şarkıcı Lerzan Mutlu, peş peşe paylaşımlar yapmaya devam ederek, Seren Serengil hakkında çok ağır ithamlarda bulundu.

Lerzan Mutlu kimdir?

Lerzan Mutlu: “Bir Video Gelecek Bekleyin!”

Şarkıcı Lerzan Mutlu; “Bir video gelecek bekleyin! Sil yalvarırım mesajlarınla birlikte birazcık daha eğlen! Şizofren, mitomannnnn, hayal dünyasında yaşayan zavallı!!! İnsanlara iyilik yapmayın! K.mı öpmen gerekirdi zavallı, cahil, dönek!” ifadeleriyle ilk paylaşımını yaptı.

İşte Lerzan Mutlu’nun O Paylaşımı;

Lerzan Mutlu'nun O Paylaşımı
Lerzan Mutlu’nun O Paylaşımı

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil: “Arabaların Motor Seslerini Duymuyorum”

Şarkıcı Lerzan Mutlu tarafından yapılan tüm bu paylaşımların üzerine ise ünlü sunucu Seren Serengil ise ‘Hadi’ notuyla bir videolu paylaşım yayınladı  ve ‘Hadi’ notuyla paylaştığı videonun altına “O kadar güzel bir hayatım, dostlarım var ki, burası orman olduğundan kuş sesleri, huzur, içsel huzur o da ayrı. O nedenle kapımın önünden geçen bu sessizliği kıskanan arabaların motor seslerini duymuyorum” ifadelerini yazdı.

İşte Seren Serengil’in Yayınladığı O Paylaşımı;

Seren Serengil'in Yayınladığı O Paylaşımı
Seren Serengil’in Yayınladığı O Paylaşımı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler