Ana SayfaÜnlülerO Ses Türkiye'nin Yeni Jürisi Belli Oldu! Ünlü İsmin Ücretİ Dudak Uçuklattı..

İlgili Postlar

O Ses Türkiye’nin Yeni Jürisi Belli Oldu! Ünlü İsmin Ücretİ Dudak Uçuklattı..

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın geçtiğimiz haftalarda O Ses Türkiye jüri üyeliğinden ayrılmasının sonrasında gündemde yerine gelecek isim merak konusu olmuştu. Kazanacağı haftalık ücretiyle dudak uçuklatan ünlü isim belli oldu..İşte Detaylar..

O Ses Türkiye’nin Yıldızı Turgut Çıngı’dan Çok Özel Bir Yorum: “Trenler”

O Ses Türkiye’nin Yeni Jürisi Belli Oldu! Ünlü İsmin Ücretİ Dudak Uçuklattı..

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 3 sene boyunca jüri üyeliğinde olduğu  O Ses Türkiye’den 2017 senesinde ayrılmışdı. O Ses Türkiye’den sonra herhangi bir televizyon programında yer almayan usta şarkıcı, Seda Sayan’ın yarışmadan ayrılmasından sonra ekranlara geri dönme kararını verdi.

Hadise kimdir?      Ebru Gündeş kimdir?       Beyazıt Öztürk kimdir?

Ebru Gündeş Rekor Bir Ücretle Başlıyor

Ünlü instagram sayfası olan Magagenius’un yapmış olduğu özel haberine göre, kesin kaynaklardan alınan haberlere göre ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, O Ses Türkiye’ye geri döneceğini kesin bilgi olduğu öne sürüldü. Hatta Ebru Gündeş’in haftalık alacağı ücret 180 bin TL olacağıda iddia edildi. O Ses Türkiye’de projesinde jüri koldtuğunda oturan Hadise, Murat Boz ve Seda Sayan programdan bölüm başına 70 bin TL alıyorken Beyazıt Öztürk, 90 bin TL alıdığı biliniyordu.

Murat Boz kimdir?       Seda Sayan kimdir?

Ünlü şarkıcılar Murat Boz, Hadise ve sunucu Beyazıt Öztürk ise O Ses Türkiye’de bu sezon da jüri koltuğunda dönmeye devam edecekler.

Acun Ilıcalı: “Seyirci Değişikliği Seviyor”

O Ses Türkiye projesinde köklü değişiklik yapan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, “Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım, hepsi birbirinden değerli ve çok sevdiğim isimler. Ancak seyirci değişikliği seviyor” ifadeleriyle değişikliği müjdelemişti.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Seda Sayan Acun İle Tüm Bağını Kesti

Acun’un bu sözlerinden hemen sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan şarkıcı Seda Sayan, Yemekteyiz’in çekimlerinde hem de O Ses Türkiye’de çok yorulduğunu ifade ederek iki projeden de ayrılacağını takipçileri için paylaşmıştı.

Mustafa Sandal’dan Acun’a O Ses Türkiye Hakkında Büyük Gönderme..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler