Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal'dan Acun'a O Ses Türkiye Hakkında Büyük Gönderme..

İlgili Postlar

Mustafa Sandal’dan Acun’a O Ses Türkiye Hakkında Büyük Gönderme..

Geçmiş dönemlerde Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye’nin efsane jüri kadrosunda yer alan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın bir programda, Acun Ilıcalı’ya yaptığı gönderme Magazin Gündeminde ilk sıralara yerleşti. Ünlü söz yazarı ve şarkıcının O Ses Türkiye hakkında söyledikleri ve Detaylar Haberimizde..

Mustafa Sandal konserinde İzel’e büyük sürpriz

Mustafa Sandal’dan Acun’a O Ses Türkiye Hakkında Büyük Gönderme..

YouTube üzerinden takipçilerine ulaşan bir programın bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Mustafa Sansaldı. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Mustafa Sandal, Türkiye yapılan müzik yarışmalarından konu açılınca, bir dönem jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye programına ağır göndermelerde bulundu.

Mustafa Sandal kimdir?

Mustafa Sandal: “Türkiye’de Bir Müzik Yarışması Yok”

O Ses Türkiye’de 2012 – 2013 sezonunda jüri koltuğunda oturan şarkıcı Mustafa Sandal, geçtiğimiz gün katıldığı youtube kanalında : “Türkiye’de gerçek anlamda bir müzik yarışması yok” diyerek şu sözlerle Acun Ilıcalı ve diğer jüri üyelerine gönderme yaptı: “Benim de ilk iki sene jürisi olduğum dönemden itibaren hiçbir zaman müzik yarışması değildi. Bunu açık ve net olarak söyleyeyim. O aslında bir jüri şovu ve eğlence programı.” ifadeleriyle açıklama yaptı.

Mustafa Sandal kimdir?

 

“Burada Işıklar Söndüğünde Herkes Kendi Köşesine Çekilecek”

Açıklamalarına devam eden ünlü söz yazarı; “Oradan takım kurulurken ben bunu ilk andan itibaren yarışmacılara çok net anlatıyordum; burası bir deneyim, buradan keyif almaya bakın diye. Burada ışıklar söndüğünde sona gelindiğinde herkes kendi köşesine çekilecek ve siz bir boşluğa düşeceksiniz. Burada olanların farkında olursanız düştüğünüzde de o mesafeniz o kadar kısa olur. Türkiye’de gerçek anlamda bir yetenek yarışması yok.”

Mustafa Sandal'dan Acun Ilıcalı'ya gönderme: O Ses Türkiye müzik değil şov yarışması

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler