Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel Doğum Yaptı!

İlgili Postlar

Bergüzar Korel Doğum Yaptı!

2009 senesinde Haliç Ergenç’le dünya evine giren Bergüzar Korel, 2010 senesinde anne olmuştu. Geçtiğimiz sene ikinci çocuğuna hamile kalan ünlü oyuncu kadınların hamilelikte yaşadıkları duyguları anlatan bir reklam filminde rol almıştı. Doğuma gün sayan Bergüzar Korel doğum yaptı. Bergüzar Korel’in çocuğunun cinsiyeti ne? Bebeğin ismini ne koydular? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar;

“Onunla Sakinleşiyorum”

2008 senesinde zor bir dönemden geçen Bergüzar Korel ve Haliç Ergenç 2009 senesinde dünya evine girmişti. Kendisiyle ilgili bir röportaj veren Haliç Ergenç Korel hakkında “Geçenlerde Bergüzar’ın ağzından yazılmış ‘güveni, sakinliği ve huzuru onda buldum’ diye bir söz vardı. Bu laf çok hoşuma gitti. Ben de içimde bu fırtınalar olurken, bu kadar sıkılırken onunla sakinleşiyorum… Ve rahatlıyorum.” açıklamasını yapmıştı.

Halit Ergenç: Ben Bergü’yü isterim

Birbirlerine Çok Yakıştılar

“Binbirgece Masalı” dizisinin setinde tanışarak arkadaş olan Haliç Ergenç ve Bergüzar Korel’in ilişkisi zamanla aşka dönüşmüştü. Birbirine olan sevgileri bakışlarından belli olan çift o dönemde yaşadıkları her zorluğun üstesinden el ele gelmeyi başarmışlardı.

Halit Ergenç Kimdir?

Bergüzar Korel Doğum Yaptı!

Geçtiğimiz sene ikinci bebeğine hamile olduğunu müjdeleyen Bergüzal Korel bugün gündüz saatlerinde doğum yaptı. Oğlunun adını Han koyan çiftin bebeği  3.5 kg ve 51 cm dünyaya geldi. Mutlu çiftin mutlulukların daim olmasını umuyor ve Han’a mutlu, uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz.

Bergüzar Korel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler