Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın’dan Boğaz'daki Restoranına Dair Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Boğaz’daki Restoranına Dair Açıklama Geldi!

Korona virüs salgını nedeniyle dolayı konserleri iptal olduğundan dolayı maddi zorluklar içinde olduğunu söyleyen ünlü popçu Demet Akalın eşi Okan Kurt’la Boğaz kenarında bir restoran açtığına dair çıkan haberlere sosyal medya kullanıcıları Twitter’dan  yoğun tepki göstermişlerdi. Demet Akalın, çıkan haberler hakkında açıklama yaptı.. İşte Detaylar..

Boğaz’da Restoran Açan Demet Akalın’a Twitter’da Tepki Yağdı!

Demet Akalın’dan Boğaz’daki Restoranına Dair Açıklama Geldi!

Alışveriş yapmak için gittiği bir AVM’de magazin muhabirlerinin yönlendirdiği sorularını cevaplayan Demet Akalın, sosyal medyanın bir numaralı gündemi haline gelen Anadolu hisarındaki lüks restoran hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın Twitter’da Tepki Çekti!

Korona virüs salgın zamanında konserlerin iptal oması sebebiyle, “Geçinemiyorum, idare edemiyorum. Bakmamız gereken çoluğumuz çocuğumuz var”ifadeleriyle kamuoyuna isyan eden şarkıcı Demet Akalın, Anadolu Hisarı’nda boğaza sıfır restoran açarak gören herkesi şoke etti. Ünlü popçu, çok kısa sürede Twitter üzerinde tepki yağmuruna tutuldu.

Daha önceleride bir sosyal tesis olmasıyla tanınan mekanın isminin Hira Han olması ise tüm dikkatleri üzerine çekti. Son derece ultra lüks bir tarzıyla dekore edilmiş restorandaki eşyalar da konuşulmuştu.

Okan Kurt kimdir?

“Restoran Bizim Değil Arkadaşlar”

Hira Han üzerinden gelen yorumlar ve magazincilerin sorduğu sorular üzerine ünlü popçu, restoran hakkında bir açıklama yaptı.

Demet Akalın “O restoran benim değil arkadaşlar. Okan’ın ailesine ait.” şeklinde cevap verirken, eski eşi Okan Kurt ise “Restoran bizim değil arkadaşlar. Kız kardeşim açtı orayı. Dilan Kurt’a ait.” dedi.

Hacizden Sonra Hemen Boşanmıştı!

Ünlü popçu Demet Akalın ve iş adamı Okan Kurt yaşamış oldukları  maddi krizler sebebiyle zor günler geçirmiş kendi evine gelen haciz işlemleri sonrasında eşi Okan Kurt’tan hemen boşanma kararı almıştı.

Özlem Yıldız kimdir?

Özlem Yıldız “Yeni Yerimiz Belli”

Diğer yandan popçu Demet Akalın, geçtiğimiz gün Hirahan’da yakın dostlarını ağırladı. Eski sunucu Özlem Yıldız, Hirahan’da bir fotoğraf yayınlayıp, “Yeni yerimiz belli” ifadeleriyle paylaştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler