Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'den Duygulandıran Sözler:"Keşke Hiç Servetim Olmasaydı.."

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’den Duygulandıran Sözler:”Keşke Hiç Servetim Olmasaydı..”

Mehmet Ali Erbil, Kaçış Sendromu hastalığının nüksetmesi nedeniyle 234 gün yoğun bakımda tedavi görmesiyle tüm sevenlerini üzmüştü. Tadavisi evinde devam eden Mehmet Ali Erbil, herkesi duygulandıracak sözler söyledi. Yaşadıklarını ve pandemi sürecinde ne yaptığını anlatan Erbil’in sözleri haberimizin detayında!

Mehmet Ali Erbil’e Yeni Yaş Partisi!

Mehmet Ali Erbil’den Duygulandıran Sözler:”Keşke Hiç Servetim Olmasaydı..”

 Mehmet Ali Erbil’den Yeni Haber!

1.5 yıl önce banyoda düştükten sonra nükseden Kaçış Sendromu hastalığı nedeniyle 234 gün yoğum bakımda kalan ve tedavisi devam eden Mehmet Ali Erbil, pandemi sürecinde arkadaşlarını evine çağırdı. Oyuncu Tolga Yüce ve sanatçı arkadaşı Ercan Avşar’la doğum günü için bir araya gelen ünlü şovmen, pandemi sürecini nasıl geçirdiğini anlattı.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Sağlık sorunları sebebiyle zor günler geçiren ünlü şovmen, “Keşke hiç servetim olmasaydı da sağlığım olsaydı. Bu süreçte sevenlerim beni hiç yalnız bırakmadı” sözleriyle herkesi duygulandırdı. Salgın sürecini evinde geçiren ve kimseyle görüşmeyen Erbil, “Haftalardır görmediğim çocuklarım ve torunumu çok özledim. Onlara bir kez sarılsam başka bir şey istemiyorum” sözleriyle özlemini dile getirdi.

Zorlu tedavi süreci geçiren ünlü şovmen sağlık durumu hakkında da açıklama yaptı. “Haftada iki gün ilaç yüklemesi yapılıyor. Bu işlem 24 saatten fazla sürüyor. Bu süreç beni çok yoruyor. Evde fizik tedavi yapıyoruz. Günlerim çok yorucu geçiyor. Ayrıca çok garip ama en fazla iş teklifini sesimin bile çıkmadığı hastalık döneminde aldım.” sözleriyle sevenlerine durumu hakkında bilgi verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler