Ana SayfaDedikoduMelike Öcalan'dan Yıllar Sonra Vatan Şaşmaz İtirafı!

İlgili Postlar

Melike Öcalan’dan Yıllar Sonra Vatan Şaşmaz İtirafı!

Yıllar önce bir otel odasında yaşamını yitiren ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile bir zamanlar Sabah Şekerleri programını sunan Melike Öcalan, itirafıyla güne damga vurdu. Melike Öcalan’dan Yıllar Sonra Vatan Şaşmaz İtirafı Geldi.. Şimdi Detaylar..

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor!

Melike Öcalan’dan Yıllar Sonra Vatan Şaşmaz İtirafı!

Yıllara meydan okuyan görünümüyle sosyal medyanın ilgi odağı olan Sabah kuşağının ünlülerinden Melike Öcalan, şimdi 40 yaşında. Yetenekli sunucu Melike Öcalan, Bodrum’daki yaşadığı evden Kanal D televizyonlarında izlenen Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa magazin programına konuk oldu.  Ünlü sunucunun Vatan Şaşmaz ile ilgili anlattığı babalık itirafı ise güne bomba gibi düştü.

Vatan Şaşmaz kimdir?

“Baba Olmak İstemiyorum”

Güzel sunucu Melike Öcalan, “Vatan hep ‘Baba olmak istemiyorum’ derdi. Eşiyle beraber çok baba olmak istedi. ‘Sen doğurursun ben dayı olurum’ derdi. ‘Ben de çok istiyorum anne olmayı’ derdim” ifadeleriyle şoke etti.

Bir Otel Odasında Eski Manken Filiz Aker Tarafından Öldürülmüştü!

Bir döneme damgasını vuran gündüz kuşağı programlarından Sabah Şekerleri’nin unutulmaz sunucularından Melike Öcalan ile Vatan Şaşmaz, tekrar gündeme geldi. Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz 27 Ağustos 2017 senesinde bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından korkunç bir şekilde öldürülmüştü.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler