Ana SayfaÜnlülerVatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor!

İlgili Postlar

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor!

Bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından silahla vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor! Şaşmaz’ın annesinin acısı yüzüne yansırken,ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Detaylar haberimizde…

[irp]

Geçtiğimiz Pazar akşamı İstanbul Beşiktaş’taki bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker ile buluşan Vatan Şaşmaz, korkunç şekilde cinayete kurban gitti. Şaşmaz, şu an son yolculuğuna uğurlanıyor.

[irp]

Vatan Şaşmaz’ın cenazesi son yolculuğuna uğurlanıyor

Cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz’ın cenazesi yakınları tarafından saat 12.00 sıralarında Karacaahmet Gasilhanesi’nden alındı. Ünlü sunucunun cenazesi namazın kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii’ne getirildi. Cenaze, burada öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlanarak Çengelköy Mezarlığı’nda defnedilecek.

[irp]

[irp]

Acılı anne ayakta durmakta zorlandı

Vatan Şaşmaz’ın öldürüldüğünü olaydan 12 saat kadar sonra öğrenen acılı annesi, cenaze töreni sırasında ayakta durmakta güçlük çekti.

[irp]

Arkadaşını yalnız bırakmadı

Vatan Şaşmaz’ın uzun yıllar birlikte program sunduğu arkadaşı Melike Öcalan da cenazeye katıldı. Şaşmaz’ın yakın arkadaşı olan Melike Öcalan’ın da üzgün olduğu dikkat çekti.

Filiz Aker kimdir?

Vatan Şaşmaz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler