Ana SayfaÜnlülerVatan Şaşmaz'ın hamile eşi ilk kez cenazede görüntülendi. Acılı eşi, acılı anne...

İlgili Postlar

Vatan Şaşmaz’ın hamile eşi ilk kez cenazede görüntülendi. Acılı eşi, acılı anne teselli etti!

Cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor. Şaşmaz’ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Şaşmaz’ın öldürülmesinden sonra dört aylık hamile eşi ilk cenaze töreninde görüntülendi. Vatan Şaşmaz’ın acılı eşini, acılı annesi teselli etti. Detaylar haberimizde…

[irp]

Vatan Şaşmaz’ın cenaze töreni

İstanbul Beşiktaş’ta geçtiğimiz Pazar günü eski sevgilisi Filiz Aker ile buluşan ve Aker tarafından otel odasında dört el ateş edilerek arkasından vurularak hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz, şu sıralar Güzeltepe Birlik Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanıyor.

[irp]

Vatan Şaşmaz’ın eşini, annesi teselli etti

Vatan Şaşmaz’ın dört aylık hamile eşi Yasemin Adalı, cinayetin ardından ilk kez cenazede görüntülendi. Acılı eş Yasemin Adalı’nın çok bitkin olduğu ve ayakta durmakta zorlandığı dikkat çekti. Acılı eşi teselli eden, Vatan Şaşmaz’ın acılı annesi oldu. Oğlunu genç yaşta toprağa vermeye hazırlanan anne Safiye Saydam, gelini Yasemin Adalı’nın elini sıkıca tutup teselli etti.

Vatan Şaşmaz’ın cenaze törenine ilk gelenlerden biri annesi Safiye Saydam’dı. Saydam’ın çok üzgün olduğu ve ayakta duramadığı gözlendi.

[irp]

Aklımız hayalimiz almadı

Vatan Şaşmaz’ın Çocuklar Duymasın dizisinde birlikte rol aldığı ve oynadığı son sahnede birlikte görüldüğü ünlü oyuncu Ferdi Akarnur da camiye erken saatlerde gelen isimler arasındaydı. Ferdi Akarnur, şaşkınlığını ifade ederek “10 yıldır çalışıyoruz. Hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey. Aklımız hayalimiz almadı.” dedi.

[irp]

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, geçtiğimiz Pazar günü Beşiktaş’taki bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından dört el ateş edilip vurularak öldürüldü. Şaşmaz, Güzeltepe Birlik Camii’nden son yolculuğuna uğurlanıyor.

Vatan Şaşmaz kimdir?

Filiz Aker kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler