Ana SayfaÜnlülerEmina Jahovic'den Bikini Şovu

İlgili Postlar

Emina Jahovic’den Bikini Şovu

Ünlü popçu Mustafa Sandal ile olan evliliğinden iki oğlu olan Yugoslav şarkıcı Emina Jahovic, sosyal medyadaki son paylaşımıyla yine kalpleri hoplattı. Bikinili pozlarını sosyal medya hesabından yayınlayan şarkıcı Emina Jahovic’in fit görünümü tüm dikkatleri çekerken, bu cüretkar paylaşıma Yüzlerce beğeni ve yorum yağdı..İşte Detaylar..

Mustafa Sandal İle Emina Jahovic Evleniyor!

Emina Jahovic’den Bikini Şovu

Ünlü popçu ve söz yazarı Mustafa Sandal ile 2018 senesinde ayrılan 38 yaşlarındaki Sırp şarkıcı Emina Jahovic, evliliğinden olan oğulları Yavuz ve Yaman ile yaz tatiline çıktı. Deniz ve güneşin bol bol tadını çıkaran Emina Jahovic, son olarak Instagram hesabından yayınladığı son paylaşımla yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmışa benziyor.

Emina Jahovic Kimdir?

Yine Göz Doldurdu..

Instagram sayfasında 611 bin kişi takipçisi bulunan Emina Jahovic, bikinili pozlarını takipçileri için paylaştı. Fit görünümü ve güzelliğiyle her zaman göz dolduran şarkıcı Emina Jahovic, bu paylaşımına da 20 binin üzerinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Diğer yandan Sırp şarkıcı Emina Jahovic bu paylaşımına son olarak “Handel, Bach, Muddy Watters, flamenko gibi şeyleri bir araya getirmek isterdim. Eğer böyle bir tını duyabilseydim mutlu olurdum” mesajını yazdı..

İşte Sırp Şarkıcı Emina Jahovic’in Bikini Şovu;

Emina Jahovic'in Bikini Şovu
Emina Jahovic’in Bikini Şovu
Emina Jahovic'in Bikini Şovu
Emina Jahovic’in Bikini Şovu
Emina Jahovic'in Bikini Şovu
Emina Jahovic’in Bikini Şovu

Emina Jahovic’dan Kitabında Kendisine İltifat Eden Mustafa Sandal’a Manidar Cevabı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler