Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya'nın Eski Sevgilileri

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’nın Eski Sevgilileri

Özel hayatı ile ilgili olarak defalarca gündeme gelen ve çok konuşulan ilişkiler yaşayan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’nın Eski Sevgilileri bu yazımızda.

İşte Serenay Sarıkaya’nın Eski Sevgilileri

Oktay Kaynarca

Adanalı dizisinin çekimleri sırasında haklarında aşk iddiaları ortaya atılan Serenay Sarıkaya ve Oktay Kaynarca’dan net bir açıklama gelmemişti. Daha sonra Sarıkaya’nın bir dergi çekimleri için verdiği iç çamaşırlı pozlar hakkında yorum yapan Kaynarca için Sarıkaya ” O benim ağabeyim fakat çok konuşuyor…” açıklamasında bulunmuştu ve şok etkisi yaratmıştı.

Oktay Kaynarca Kimdir?

Tolgahan Sayışman

Lale Devri dizisinde birlikte rol alan Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya, bir süre sonra aşk yaşamaya başlamıştı. Sürekli olarak küsüp barışan çiftin uzun süren bu ilişki çıkan haberlere göre Selen Soyder’in Tolgahan Sayışman ile yakınlaşması sonucu bozulmuştu.

Tolgahan Sayışman Kimdir?

Murat Süğlün

1.5 yıldan fazla ilişki yaşayan Murat Süğlün ve Serenay Sarıkaya olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Süğlün, Sarıkaya’dan kendisiyle ilgili ve evli olduğu ile ilgili basına bilgi verdiğini iddia ederek ayrılmıştı.

Çağatay Ulusoy

2013 yılında Medcezir dizisinde başrolü paylaştıkları dönemde bir araya gelen Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy ikilisi çok konuşulan ilişkilerini 2 senenin sonunda sonlandırmışlardı.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Muzaffer Yıldırım

Mars Sina grubunun sahibi olan yapımcı Muzaffer Yıldırım ile adı aşk dedikodularına karışan Serenay Sarıkaya, aşklarını “Eski arkadaşım” diyerek inkar etmişti. Fakat ikili sık sık bir araya gelince yaptığı açıklama dikkate alınmadı.

Muzaffer Yıldırım Kimdir?

Kerem Bursin

Çağatay Ulusoy ile birlikteliklerinin ardından birlikte olan Kerem Bursin ile Serenay Sarıkaya, 4.5 yıl ilişki yaşadılar. İlk andan itibaren magazin gündeminin en çok konuşulan ve yakıştırılan çifti olan ikili iddialara göre evlilik sözleşmesi yüzünden ayrıldı.

Kerem Bursin Kimdir?

Cem Yılmaz

 

Cem Yılmaz'ın Gösteri Fiyatları

Defne Samyeli’den ayrılmasının ardından ilişkileri başlayan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ikilisi adeta bomba etkisi yaratmıştı. Aşklarını gizleme gereksinimi de duymayan çift hakkında gizlice evlendiler söylentileri de çıkmıştı. İkilinin yakınlaşması sonucu Sarıkaya’nın eski sevgilisi Muzaffer Yılıdırım ile Cem Yılmaz’ın iş ortaklığı da son buldu.

Cem Yılmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler