Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal İle Emina Jahovic Evleniyor!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal İle Emina Jahovic Evleniyor!

2 yıl evvel 10 yıllık evliliklerini sonlandıran Mustafa Sandal ve çocuklarının annesi sırp şarkıcı Emina Jahovic hakkında şok bir iddia ortaya çıktı. Oğullarının da talebiyle karantina sürecini birlikte geçirmeye karar veren ünlü ikili Mustafa Sandal İle Emina Jahovic Evleniyor! Detayları ise Haberimizde..

Mustafa Sandal’dan Babalık Açıklaması

Mustafa Sandal İle Emina Jahovic Evleniyor!

Ünlü popçu Mustafa Sandal ve eski eşi Emina Jahovic, karantina evinde tekrar aşık oldu. 2018 senesinde 10 yıllık birlikteliklerini noktalayan ikili, oğullarının da isteğiyle karantinada sürpriz bir şekilde aynı yerde kalmaya başlayıverdiler. Mustafa Sandal İle Emina Jahovic Evleniyor!

Mustafa Sandal kimdir?

Sırp basınının da yer alan haberlere gçre uzun yıllara bağlı dostlukları yeniden aşka çeviren  eski eşler çiftler, ikinci defa nikah masasına oturacaklar. Eski çifte çok yakın bir yerden gelen bilgiye göre, korona virüsden dolayı karantina sürecini beraber geçiren ikili bir kez daha çok iyi geçindiklerini gördüler. Ünlü ikilinin arasında var olan dostluk tekrar aşka dönüşüverdi. Sırp basını ünlü ikilinin tekrar evleneceğini iddia etti.

Mustafa Sandal; “Emina İle Bi Daha Evlenmem”

Nisan ayında ünlü sunucu Jülide Ateş’in programına konuk olan şarkıcı Mustafa Sandal, evliliği ve oğullarının annesi eski aşkı Emina hakkında pek çok itiraf yapmıştı. ünlü sunucu’nun “Emina ile yeniden evlenmeyi düşünür müsün?” sorusuna ise kesin bir yanıt bile vermişti.

Emina Jahovic Kimdir?

Ünlü popçu oğullarının annesi Emina Jahovic ile tekrar evlenmeyi düşünmediğini, açıklamış ve “Emina’yı ilk gördüğümde çok sevdim. Büyük de bir aşk yaşadık. Bu aşkı başka bir formda yaşamaya devam ediyoruz” şeklinde konuşmuştu.

Emina Jahovic’dan Kitabında Kendisine İltifat Eden Mustafa Sandal’a Manidar Cevabı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler