Ana SayfaÜnlülerKuaförüm Sensin'den Ayrılan Bülent Ersoy'un Yerine Bakın Kim Geliyor..

İlgili Postlar

Kuaförüm Sensin’den Ayrılan Bülent Ersoy’un Yerine Bakın Kim Geliyor..

Diva lakaplı usta sanatçı Bülent Ersoy, yeni sezonda jüriliğini yaptığı Kuaförüm Sensin adlı programından ayrıldı. Sözleşmesi bittiği bilinen Bülent Ersoy’un yerine o ünlü isim ile el sıkışıldı..Detaylar Haberimizde..

Kuaförüm Sensin Programının Yeni Sunucusu Kim?

Kuaförüm Sensin’den Ayrılan Bülent Ersoy’un Yerine Bakın Kim Geliyor..

Son zamanlarda pek televizyonda olmayan usta sanatçı Bülent Ersoy,  yaz sezonunda Kuaförüm Sensin’de adlı programda jüri üyeliği koltuğuna oturmaya başlamıştı. Fakat Diva Bülent Ersoy, kısa bir zaman sonrasında Kuaförüm Sensin’de ayrılma kararı aldı. Diva’ nın yerine gelecek ünlü isim ise belli oldu.

Bülent Ersoy kimdir?

Kuaförüm Sensin İle Sözleşmesi Bitmişti..

Kuaförüm Sensin adlı popüler yarışmadaki jüri koltuğu ile vedalaşan sanatçı Bülent Ersoy’un korona virüse yakalandığı haberi Magazin Haberleri‘nde  bomba etkisi yaratmıştı. Çok kısa sürede gündem olan ünlü diva, sosyal medya sayfasından korona virüs testi sonucunun negatif olduğunu gösteren sonuç belgesini takipçileri için paylaştı. Bülent Ersoy, Kuaförüm Sensin programından 3 aylık sözleşmesi bittiğinden dolayı çıktığını açıkladı.

Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin’i Neden Terk Etti..

Diva’nın Yerine Bakın Kim Geldi..

Programın sunuculuğunu Çiğdem Batur’un yaptığı jüri koltuklarında ise Seçkin Süngüç, Işıl Rençber ve Adnan Serter’in oturduğu Kuaförüm Sensin programına Diva Bülent Ersoy’un yerine ünlü şarkıcı Fatih Ürek getirildi. Ünlü şarkıcı ise geçen haftalarda uzun zamandır sunuculuğunu yaptığı Gelinim Sensin’den ayrılmıştı.

Fatih Ürek kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler