Ana SayfaDedikoduBülent Ersoy Kuaförüm Sensin'i Neden Terk Etti..

İlgili Postlar

Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin’i Neden Terk Etti..

Show TV ekranlarında sevilerek izlenen yarışma programı Kuaförüm Sensin’de gerilime dayanamayan ünlü jüri üyesi Bülent Ersoy, aniden stüdyoyu terk etti. Diva’nın birden bire olan tepkisi şok yaratırken ekipler arasında gerilimi de yükselmeye devam ediyor. İşte Detaylar..

Bülent Ersoy Gözyaşlarına Boğuldu..

Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin’i Neden Terk Etti..

Işıl Reçber, Bülent Ersoy ve Seçkin Süngüç’ün jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin adlı yarışmada finale doğru ilerlerken giderek artan stres seviyesi, ekipler arasındaki gerilimi de artırıyor.

Bülent Ersoy kimdir?

Artan Gerilim Krizlere Sebep Oldu..

Kuaförüm Sensin’de verilen düşük puanlar Dilek ve Aytekin arasında tartışma doğurdu. yarışmacı Dilek’in kötü puanlardan yarışmacı Aytekin’i sorumlu tutması, ikili aralarında sert çıkışlara sebep oldu. Ece ve Ali ve Ece arasındaki gerilim de tavan yaptı. Ece’nin sarf ettiği çabaları karşısında ise Ali’nin rahat davranışları ikili arasında krize sebep oldu.

Işıl Reçber kimdir?

Sonunda Diva Katlanamadı!

Gün sonuna doğru Kuaförüm Sensin’de puanların açıklanmasıyla çıkan kriz daha da çoğalırken oluşan tartışmalara daha fazla dayanamayan usta sanatçı Bülent Ersoy, programın kapanışını sabredemeden stüdyoyu hızlıca terk etti. Bület Ersoy’un bu çıkışı stüdyoda kısa süreli bir şaşkınlığa sebep oldu.

Seçkin Süngüç Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler