Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy Gözyaşlarına Boğuldu..

İlgili Postlar

Bülent Ersoy Gözyaşlarına Boğuldu..

Çok yakın dostu Nur Yerlitaş’ın hayata gözlerini yumduğu gün annesini kaybeden usta sanatçı Bülent Ersoy, jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin’de hıçkıra hıçkıra ağladı. Türkiye’nin Diva’sını hüzne boğan olay neydi? İşte Detaylar..

Ölüm Haberiyle Yıkılan Bülent Ersoy’un Annesinin Başında Ettiği Dua Düşündürdü!

Bülent Ersoy Gözyaşlarına Boğuldu..

Show Tv televizyonlarında sevilerek izlenen Kuaförüm Sensin, dün 274. bölümüyle izleyenlerine kavuştu. Nisan ayında annesi Necla Poyraz’ın vefatıyla yıkılan Diva Bülent Ersoy, jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin adlı yarışmasında yürekleri burkan anlar yaşattı.

Bülent Ersoy kimdir?

Bülent Ersoy: “Tek Başımayım Çocuğum Yok”

Diva Bülent Ersoy, Kuaförüm Sensin’de bir yarışmacının kendisi hakkında bir anısını anlatması ve mutlu ettiği için teşekkür etmesi sonrasında duygu patlaması yaşadı. “70 yaşındayım ve tek başımayım çocuğum yok, kimsem yok. O yüzden insanları mutlu etmek istiyorum” şeklinde ifade eden Diva, kısa süre önce kaybettiği annesinin hüznünü ve yaşadığı korkuları gözyaşları içinde anlattı.

Nur Yerlitaş kimdir?

“Annemi Çok Özlüyorum”

Annesi Necla Poyraz’ın kendisi için yerinin ayrı olduğunu anlatan ve her gece resmine bakarak ağladığını paylaşan Bülent Ersoy, “Annemi çok özlüyorum” dedi. Bülent Ersoy, profesyonel bir sanatçı olduğu için vazifesine devam ettiğini ama annesinin ölümünden sonra yaşamdan hiçbir beklentisinin olmadığını da gözyaşları içinde itiraf etti. Merhum Usta sanatçı Zeki Müren’in “Annem” eserine eşlik eden Bülent Ersoy, hem ağladı hem de hayranlarını ağlattı.

“Benim Arkamdan Dua Okutacak Kimsem Kalmadı”

Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Behiye Aksoy gibi en yakın arkadaşlarını artık kaybettiğini hatırlatan Bülent Ersoy, annesi Necla Poyraz ile aynı günde ölen modacı Nur Yerlitaş’ı da anarak “Şimdi hepsi Zincirlikuyu’da, bir ben kaldım” dedi. Yaşamını yitiren yakınları için devamlı dua okuttuğunu belirten Bülent Ersoy, “Benim arkamdan dua okutacak kimsem kalmadı” sözleriylede herkesi yüreğünü dağladı.

Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu Konuşamadı..

Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu, Bülent Ersoy’u teselli etmek isterken konuşmakta zorlandı ve stüdyodaki tüm yarışmacılar ile  Kuaförüm Sensin ekibi hüzünlü anlar yaşadı.

Nur Yerlitaş’ın Son Görüntüleri Ortaya Çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler