Ana SayfaKimdirSeçkin Süngüç Kimdir?

İlgili Postlar

Seçkin Süngüç Kimdir?

Seçkin Süngüç Kimdir? Seçkin Süngüç Kaç Yaşında? Seçkin Süngüç Aslen Nereli? Seçkin Hangi Burç? Seçkin Süngüç hakkında bilinmesi gerekenler, tüm merak edilenler… Detaylar haberimizde…

Seçkin Süngüç Kaç Yaşında? Seçkin Süngüç Aslen Nereli? Seçkin Hangi Burç?

14 Ağustos 1984 İstanbul doğumlu olan Seçkin Süngüç 35 yaşında ve aslan burcudur.

Bugün Doğan Ünlüler

Seçkin Süngüç Kimdir?

Makyaj artisti olan Seçkin Süngüç yaklaşık 15 yıldır make-up dünyasında ünlü isimlerin tek adreslerinden birisi. Türk isimlerin yanı sıra Bar Rafaeli, Jessica Stam gibi dünyaca ünlü yabancı modellerle de çalışmıştır.

Seçkin Süngüç ilk kez İstanbul/Taksim MAC Pro mağazasında make-up dünyasına adım atmıştır. Burada ki 5 yıllık tecrübesinde make-up artist, event team makeup görev almıştır. İstanbul Fashion Week, Fashionable, editoryal çekimler, imaj çekimleri, dergi, defile, klip, reklam ve katalog çekimleri sırasında birçok yerli ve yabancı ünlü isimle çalışmıştır. Türkiye’nin en iyi makyaj artistleri arasında gösterilen Süngüç bir süredir Lancome ile çalışıyor.

2017 yılında Yokuş isimli tekli ile müzik hayatına da giriş yapmıştır. Klibin yönetmen koltuğunda ise Nihat Odabaşı yer almış ve sanatçı Simge de klipte yer almıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler