Ana SayfaDedikoduFarah Zeynep Abdullah ile Reynmen Aşkı Kanıtlandı!

İlgili Postlar

Farah Zeynep Abdullah ile Reynmen Aşkı Kanıtlandı!

Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen ile aşkm yaşıyor? Ünlü çiftin daha önce tenis oynarken çekilen görüntülerdeki  sürpriz yakınlaşması aralarındaki aşk iddialarını kuvvetlendirmişdi. Şimdi ise ünlü ikilinin aşkı bir mekanda baş başa yemek yerken ortaya çıkmasıyla belgelenmiş oldu. Farah Zeynep Abdullah ile Reynmen Aşkı Kanıtlandı! Sürpriz aşkın detayları ise Haberimizde..

Reynmen İle Farah Zeynep Abdullah Aşk Mı Yaşıyor?

Farah Zeynep Abdullah ile Reynmen Aşkı Kanıtlandı!

30 yaşlarındaki güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile 25 yaşlarındaki ünlü sosyal medya fenomeni ve aynı zamanda şarkıcı Reynmen’in kısa bir süredir aşk yaşadığı öne sürülüyordu. Birlikteliklerini herkesden uzak yaşamayı tercih eden ikili, Levent’te ünlü bir restaruantta baş başa yemek yerken ortaya çıktı. Farah Zeynep Abdullah ile Reynmen Aşkı Kanıtlandı!

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

AŞKLARI BELGELENDİ

Geride bıraktığımız aylarda Oyuncu Doğu Demirkol ile yaşadığı ilişkiyi sonlandıran Farah Zeynep Abdullah, kalbini Reynmen’e kaptırdı. İkili,  görüntü vermemek için aşklarını gözlerden uzak yaşıyordu.

Sabah’ın hazırladığı özel haberin göre; Genç Aşıklar, geçen günlerde Levent’teki bir mekanda baş başa yemek yerken görüntülendiler. İkili,  restaruantta yinede tedbiri elden bırakmadılar ve çekilme ihtimaline karşı birbirine mesafeli oturmayı tercih ettiler. Ünlü çiftin, yemek sırasında birbirine yaptıkları espirilerde dikkatlerden kaçmadı.

Reynmen Kimdir?

Farah Zeynep Abdullah ile Reynmen
Farah Zeynep Abdullah ile Reynmen

Daha Öncede Görüntülenmişlerdi!

Reynmen ve Farah Zeynep Abdullah yine önceki haftalarda tenis oynarken görüntülenmiş fakat aşklarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamışlardı.

Farah Zeynep Abdullah ile Reynmen Tenis Oynarken

Zeynep Abdullah ile Reynmen Tenis Oynarken
Zeynep Abdullah ile Reynmen Tenis Oynarken
Zeynep Abdullah ile Reynmen Tenis Oynarken
Zeynep Abdullah ile Reynmen Tenis Oynarken

Yasak Aşk Yaşayan Ece Erken’le Reynmen Büyük Bir Kavgaya Tutuştu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler