Ana SayfaDedikoduReynmen İle Farah Zeynep Abdullah Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Reynmen İle Farah Zeynep Abdullah Aşk Mı Yaşıyor?

Oyuncu Doğu Demirkol ile aşklarını kısa bir süre önce sonlandıran oyuncu Farah Zeynep Abdullah, ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen ile aşkm yaşıyor? Ünlü ikilinin görüntülerdeki  sürpriz yakınlaşması aralarındaki aşk iddialarını kuvvetlendirdi. Nasılmı? İşte Detaylar..

Yasak Aşk Yaşayan Ece Erken’le Reynmen Büyük Bir Kavgaya Tutuştu!

Reynmen İle Farah Zeynep Abdullah Aşk Mı Yaşıyor?

Geçtiğimiz yıl Mart ayında oyuncu Doğu Demirkol ile ilk defa görüntülenerek aşk yaşadığı bilinen güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın bu mutluluğu çok kısa sürmüştü. Doğu Demirkol ile kısa sürede yollarını ayıran 30 yaşlarındaki Farah Zeynep Abdullah, bu defa da 24 yaşındaki yakışıklı sosyal medya fenomeni Reynmen ile yakınlaştığı iddia edilmişti.

Reynmen Kimdir?

Aykırı’nın yapmış olduğu özel habere göre; parkta tenis oynarlarken bol bol eğlendikleri görüntülenen  ünlü çiftin yakınlaşmaları dikkatleri üzerlerine çekti. Ünlü çiftin bu son görüntüleri  ise yeni bir aşk mı doğuyoru akıllara getirmiş oldu.

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Aradıkları Aşkı Bulamamışlardı!

Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, geçtiğimiz yılın son aylarında yakınlaşmaya başladığı Doğu Demirkol ile ortalama 4 aylık bir birliktelik sonrası yollarını ayırmışlardı. Ünlü fenomen Reynmen isimli Yusuf Aktaş’sa dizi Zalim İstanbul’un seksi oyuncusu Bahar Şahin ile birlikte olmuştu.

Bahar Şahin Kimdir?

Doğu Demirkol Kimdir?

İşte Reynmen ve Farah Zeynep Abdullah’ın Görüntüleri;

Reynmen ve Farah Zeynep Abdullah
Reynmen ve Farah Zeynep Abdullah
Reynmen ve Farah Zeynep Abdullah
Reynmen ve Farah Zeynep Abdullah

Farah Zeynep Abdullah Ve Doğu Demirkol Aşkı Bitti!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler