Ana SayfaÜnlülerYapımcı Mustafa Uslu'ya Şantaj Yapıldığı Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Yapımcı Mustafa Uslu’ya Şantaj Yapıldığı Ortaya Çıktı

Müslüm ve Ayla filmlerinin Ünlü Yapımcı Mustafa Uslu, kendisine şantaj yapan şahısları ihbar etti. Emniyet birimiyle  iş birliği içinde olan Mustafa Uslu,  kendisinden para taleb eden şahsı suç üstü yakalanmasını sağladı. İşte korkunç olayın Detayları Haberimizde..

Mustafa Uslu: Musevi Cemaatinden Neden Özür Diledi?

Yapımcı Mustafa Uslu’ya Şantaj Yapıldığı Ortaya Çıktı

Ünlü filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu’yu telefonla arayan Can adlı bir şahıs, “Pazartesi günü ofisinde ayaklarından vurulacaksın” dedi. Birden gelen telefonla paniğe kapılan ünlü yönetmen, telefonda arayan kişiyle buluşmak üzere kendi şoförünü gönderdi. Mustafa Uslu’nun Şoförü, İstanbul Bağcılar’dan aldığı genç kişiyi, Bahçeşehir’de bulunan bir kafeye, yönetmen’in avukatının yanına götürdü.

“İyi Adammış, Vurmayalım”

Günaydın’ın yapmış olduğu özel haberine göre; Can, Mustafa Uslu’nun avukatına, “Bize ‘Bedo’ lakaplı şahıstan bir iş geldi; ‘Mustafa Uslu’yu vurun, 300 bin TL alın’ dediler. Bu işi kabul ettik, sonra bir araştırdık; ‘İyi adammış, vurmayalım, bu konuyu ona açalım’ dedik. Kendisini vurmamamız karşılığında para istiyoruz” dedi.

Ünlü yapımcı Mustafa Uslu, bu korkunç durum sonrası hemen soluğu  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nda aldı. Savcılık biran önce ünlü yönetmenin emniyetle iş birliği yapmasını istedi. Suçlunun biran önce yakalanması için Gasp Büro Amirliği uzmanlarınca Mustafa Uslu’ya seri numaraları tespit edilmiş 100 TL’lik banknotlar teslim edildi. Kendisinden 300 bin tl para isteyen şahısla tekrar buluşan Mustafa Uslu, içinde para dolu zarfı teslim etti. Zarfı aldığı tamda o esnada  polis ekipleri, genç şahsı suç üstü yakalandı.

Emniyet mensublarınca ortak yapılan işbirliği sonucunda yağmacı kişi ve iş birlikçileri tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Sanıklar Ağır Cezada Yargılanacaklar!

Can adlı şahısla ilgili nitelikli yağma suçundan, Kenan Y. ve Bedrettin A. hakkında da nitelikli yağma ve bu suça azmettirme suçlarından 15’er seneye kadar hapis talebiyle dava açıldı. Sonrasında tutuklu kişiler, ilerleyen zamanlarda Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısında ifade verecek.

Sinem Öztürk Uslu Doğum Yaptı, Mustafa Öztürk aynı gün hem baba oldu hem dede.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler