Ana SayfaDizilerHekimoğlu 30. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Kendisine Verilen İlaçları Duyunca Çıldırıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 30. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Kendisine Verilen İlaçları Duyunca Çıldırıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 30. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ateşi vuran kişi, onu çok iyi tanır. Ama onun yanlış yolda olduğunu yineler. Adam, Ateş’in tek gerçeği olduğunu onunda, ölçülebilir gerçek olduğunu, bu gerçeğinde bir insanın hayatından ve arkasından dökülen göz yaşıyla ölçülemediğini söyler. Ateş, nerede yanlış yaptığını araştırmaya başlıyor ve o gerçeği bulur. Hekimoğlu 30. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Ateş, kendisine verilen ilaçları duyunca çıldırıyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Kendisine Verilen İlaçları Duyunca Çıldırıyor!

Hekimoğlu 30. bölüm 3. fragmanında; Hastaneye gelen bir hastanın dili patlıcan gibi görünüyor ve Ateş’in ekibi bunun nedenini çözmeye çalışıyor. Ateş, kendisinin ameliyatını kimin yaptığını ve neden kendisine o ilacı verdiklerini sorguluyor. Terk yanıt alınca da, Orhan’ı yumrukluyor.

İşte Hekimoğlu 30. bölüm 3. fragmanı….

HEKİMOĞLU 29. BÖLÜM ÖZETİ!

İpek, Ateş’in Murat’ın cesedine biyopsi yapmasına izin vermez. Ateş, eski yöntem biyopsi yapmasını ister. O da hemen yapmak için Murat’ın başına gider. Ama göremediği için biyopsiyi yapamaz. Morgun başındaki görevlileri de tembihleyip kesinlikte Ateş’i içeri almamalarını ister. Ateş, sabaha kadar morgun önünde bekler. Ama içeri giremez.

Memoli’nin durumu kötüleştiği için ailesine haber verilir. Babası gelip oğlunu görür. Ona korkmamasını söyler. Annesi ise, yine Memoli’yi tanıyamaz. Ateş, Memoli’nin 36 saati olduğunu bu süre içinde hastalığı bulabileceğinden emin kobay faresiyle Murat’ın evine gider. Saatlerce fareyi izler. Memoli, kendisine biyopsi yapma kararını Zeynep’e bırakır. Ateş, bu duruma çok bozulsa da Zeynep’ten bir saat süre ister. Kendisi gelene kadar biyopsi yapmamasını ister.

Ateş, Murat’ın evine gidip ölü hayvan arar. Terasa çıktığında oradaki sudan hastalık bulaştığını anlar ve hemen Zeynep’i arayıp hastalığının nedenini bulduğunu söyler. Zeynep ise, bildiğini söyleyince Ateş, onun Memoli’ye biyopsi yaptığını anlar. Biyopsi sonrası Ateş, Memoli’yi muayene eder. Memoli, herkesi tanır. Ancak, ayaklarını hareket ettiremez. Sağ kolu yerine sol kolunu kaldırır.

Zeynep, Ateş’i dinlemediği ve beklemediği için çok pişman olur. Ateş, İpek’in yanına gidip verdiği 36 saat sürenin hala bitmediğini ona hatırlatır. İpek, Ateş’in yine haklı çıkmasına pek şaşırmaz.

Hekimoğlu 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Nerede Yanlış Yaptığını Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler