Ana SayfaDedikoduMasterChef'te Hareketli Dakikalar! Barbaros ile Mehmet Şef Birbirine Girdi

İlgili Postlar

MasterChef’te Hareketli Dakikalar! Barbaros ile Mehmet Şef Birbirine Girdi

En çok izlenen yarışma programı MasterChef’te final heyecanı başladı. Artık kemik kadro olarak kalan yarışmacılardan hangisinin şampiyon olacağı merak konusu. MasterChef programında dün akşam yayınlanan bölümde hareketli dakikalar yaşandı. Mehmet Şef ve Barbaros birbirine girdi. Tüm detaylar haberimizde.

MasterChef Somer Sivrioğlu’nun Sevgilisi Ortaya Çıktı

MasterChef’te Hareketli Dakikalar! Barbaros ile Mehmet Şef Birbirine Girdi

MasterChef Türkiye’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde Şef Mehmet Yalçınkaya ile Barbaros arasında hareketli dakikalar yaşandı. Barbaros tatlısını buzdolabına koydu fakat buzdolabının kapağı açıktı. Barbaros’un tavırları Mehmet Şef’i çileden çıkarttı. 25 bin TL’nin sahibi bu bölümde Eray oldu.

Masterchef’te Şoke Eden Olayı Acun Ilıcalı Kendi Ağzından Duyurdu

25 bin TL’nin sahibinin belli olmasının ardından yarışmacılarda bu sefer eleme adayı olmamak için kıyasıya mücadele ettiler. Barbaros yaptığı tatlıyı buzdolabına koydu fakat buzdolabının açık olduğunu fark etmedi. Bu durum Mehmet Yalçınkaya’yı çileden çıkardı. Barbaros’a sert sözlerle yüklenen şef, “Final haftası yarışmacısı sen misin? Orada buzdolabı açık sen yaptığın çikolatayla oynuyorsun. Tatlın da ılık” dedi.

Barbaros Sesini Yükseltti! Ortalık İyice Karıştı

MasterChef’te Köstebek Bulundu!

Mehmet Şef’in sert sözleri üzerine aslında kapağı Eray’ın açık bıraktığını söyleyerek sesini yükseltti. Bu durum Mehmet Yalçınkaya’yı daha da sinirlendi. “Beni dinle” diyerek bağıran ünlü şef, “Bana arkadaki yarışmacıyı mazeret gösterme. İşine sahip çıkarsan şampiyon olursun. Fırında yemek varken nasıl önünde yatıyorsan bunun da peşine düşeceksin” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler