Ana SayfaDizilerNetflix Yeni Belgesel Dizisi Night Stalker'in Fragmanını Ve Afişini Paylaştı!

İlgili Postlar

Netflix Yeni Belgesel Dizisi Night Stalker’in Fragmanını Ve Afişini Paylaştı!

Netflix, birbirinden kaliteli yapımları bir araya getirerek tüm dünyada en çok tercih edilen dijital platformlar arasında en önde gitmeyi başarıyor. Netflix, korku sevenler için yeni bir belgesel dizisi olan Night Stalker’i izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Night Stalker’in yayınlanma tarihi belli oldu. Netflix, yeni belgesel dizisi Night Stalker’in resmi fragmanını ve afişini paylaştı. Detaylar haberimizde….

Netflix Bridgerton Dizisinin Resmi Fragmanını Paylaştı!

Netflix Yeni Belgesel Dizisi Night Stalker’in Fragmanını Ve Afişini Paylaştı!

Korku sevenlerin beğenisine sunulacak olan Netflix’in yeni belgesel dizisi Night Stalker, 13 ocak 2021’de tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de yayınlanmaya başlayacak. Belgesel dizide,; Amerikan tarihinin en dehşet verici seri katillerinden biri olan ve Kaliforniya’da yaşamı durma noktasına getiren gerçek bir canavarın hikayesi anlatılıyor.

İşte büyük bir merakla beklenen Night Stalker’in resmi fragmanı….

NİFHT STALKER BİR SERİ KATİLİ YAKALAMAK HAKKINDA!

Kapılarınızı kilitleyin! Night Stalker: Bir Seri Katili Yakalamak, Amerikan tarihinin en kötü şöhretli seri katillerinden birinin yakalanıp adalete teslim edilmesinin gerçek hikayesini izleyiciye adım adım anlatıyor. Birinci ağızdan dinlediğimiz yürek parçalayan röportajlar, sürükleyici arşiv görüntüleri ve muhteşem fotoğraflarla anlatılan dört bölümlük belgesel dizi, ikonik bir Los Angeles hikayesine ayna tutuyor.

Gece Avcısı’nın korkusuyla herkesin kendisini bir kurban adayı gördüğü bu dönemde korku içinde yaşamanın tüyler ürpertici gerçekleri, 13 Ocak’ta Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

Dizi belgesel 4. bölümden oluşuyor. Night Stalker’in her bölümü 60 dakika sürüyor. Dizinin yönetmenliğini Tiller Russell üstleniyor. Yürütücü yapımcıları ise; Tiller Russell, Tim Walsh, Eli Holzman, Aaron Saidman üstleniyor. Ortak yapımcılar, Greg Tillman, David Holthouse, Paul-Miche T. Pierre-Benoist’den oluşuyor. Dizinin yapımcısı, Erin Gamble’dir.

Netflix 2020’nin En Çok İzlenen Yapımlarını Açıkladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler