Ana SayfaDizilerAkrep 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fikret Berna'yı Öldürenin Ferda Olduğunu Anlıyor...

İlgili Postlar

Akrep 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fikret Berna’yı Öldürenin Ferda Olduğunu Anlıyor Mu?

Star Tv’nin yeni dizisi Akrep, 2. yeni bölümüyle 18 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Perihan Ferda’ya, Fikret’e kancayı taktığı gün öldüğünü, Berna’nın öldüğü gün ise gömüldüğünü söyler. Ferda, Fikret ile görüşmeye Perihan’ın evine girip çıkmaya devam eder. Fikret, Perihan’a onun evlerinde olma hakkının olduğunu söyler. Perihan ise, o zaman çocuklarının da üvey teyzeleriyle babalarının ilişkisini öğrenmeye haklarının olduğunu söyler. Aras, böyle bir işe girdiği için çok pişman olur. Perihan Fikret’e, o kadından beni kurtar diye kendisine yalvaracağını söyler. Akrep 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fikret, Berna’yı öldürenin Ferda olduğunu anlıyor mu?

Cuma Dizileri 2020

Fikret Berna’yı Öldürenin Ferda Olduğunu Anlıyor Mu?

Akrep 2. bölüm 2. fragmanında; Perihan, Ferda’nın kızını itip evden kovuyor. Ferda, annesine kızını hırpalatmayacağını söylüyor. Perihan, kızının ölümünden Fikret’i sorumlu tutuyor. Eğer o, böyle bir yasak ilişkiye girmeseydi kızının da ölmeyeceğini düşünüyor. Fikret, Aras’la Ferda’nın konuşmalarından karısının onun öldürmüş olabileceğini düşünüyor. Ferda’ya karısını onun öldürüp öldürmediğini soruyor.

İşte Akrep 2. bölüm 2. fragmanı…

AKREP DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Ferda, bir yaşındayken terk eden annesini bulur ve ondan intikam almak için kız kardeşinin kocasıyla yasak ilişki yaşar. Perihan, damadının kızını aldattığı kişinin kızı Ferda olduğunu öğrenir ve onunla konuşmak için buluşur. Ferda, Perihan’ın yaşadıklarını bilmediği için hep onu suçlar. Perihan, kendisiyle zorla birlikte olan ve 17 yaşında Ferda’yı doğuran kadını anlamaz. Onun anlamadığını anlayan Perihan, Ferda’ya oralardan çekip gitmesi için bir milyonluk çek yazar. Ferda ise, o çeki yakıp gider.

Berna, üç çocuk annesidir ve kocasının ilgisizliğinden bıkmıştır. Evlilik yıl dönümlerini kocasının hatırlamayacağını bilir. Ama yine hazırlanır. Perihan, kızı üzülmesin diye damadının adına Berna’ya çiçekler gönderir. Fikret ise, Sapanca’da Ferda ile birlikte olur. Ferda, Fikret’den evine gitmesini orada yalnız kalacağını söyler. Fikret, yola çıkında Ferda, Berna’yı arayıp onu yanına çağırır.

Kocasının kendisini aldattığını bilen Berna, Ferda ile tartışır. Onu sürükleyip dışarı atar. Aşağılayıcı laflar konuşunca Ferda, ona bir tokat atar. Berna, yere düşüp kafasını çarpar. Oracıkta ölür. Ferda, Fikret’in iş yerine girdirdiği Aras’ı, yanına çağırıp durumu anlatır. O, asla böyle bir şey yapamayacağını söyleyince Ferda onu, kız kardeşinin ilaç masraflarıyla tehdit eder. Aras, Berna’nın cesedini götürüp göle atar. Ferda, o anları telefonuna çeker.

Polisler, Berna’nın cesedini buluyor ve onun intihar ettiğini düşünür. Berna’nın 40 mevliti verildikten sonra Ferda, köşke kızıyla birlikte gidip Perihan’ın karşısına çıkar. Çocuklar. annelerinin bir kız kardeşi olduğunu bilmedikleri için şaşırıp kalır.

 Akrep 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Perihan Fikret’i Ferda Konusunda Uyarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler